Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 19 Nisan'da gercekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili acıklama yaparken, "Kulubun sıkıntılarını ortaya koyacağım" dedi. Kadir Şankaya, Ozluce Tesisleri'nde basın toplantısı duzenledi.Şankaya, Divan Kurulu toplantısına Başbakan Yardımcısı Bulent Arınc, Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Faruk Celik'le birlikte Bursa'ya her anlamda yon veren isimlerin de davet edildiğini soyledi.Yeşil Beyazlı kulubun bircok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Kadir Şankaya, "Bursaspor'un geleceği bugune kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yuzden bu toplantıyı uygun gordum. Bursaspor'un cok sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben cıkıp bunları tek tek soyleyeceğim. Devlet buyuklerimize Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Şimdi destek zamanı. Daha once cıkan haberlerde de denildiği gibi bu divan, başka divan olacak" dedi. Cakan icin imza toplandı Bursaspor taraftarı Yeşil Beyazlı Kulubun Kongre uyesi Fahrettin Cakan'ın kulup uyeliğinden duşurulmesiyle ilgili 300 kişinin imzaladığı dilekceyi Bursapor Kulubu'ne teslim etti. Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Divan Kurulu uyesi Fahrettin Cakan'ın uyelikten cıkartılmasıyla ilgili toplanılan imzalar hakkında, “Bizim konumuz değil. Bunu Bursaspor yonetim kurulu ele alacak” dedi. Bu arada Bursasporlu taraftarlar 19 Nisan'daki Divan Kurulu toplantısı oncesi Fahrettin Cakan ile ilgili broşur dağıtma kararı aldı. legendtexas.org __________________