Kaplan: Kritik virajdayız
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kaplan: Kritik virajdayız
-
05-10-2019, 03:10:51Pazartesi gunu Boluspor ile zorlu ve kritik bir maca cıkacak olan takımımız hazırlıklarını yoğun bir şekilde surduruyor Pazartesi gunu oynanacak zorlu ve kritik Boluspor macı hazırlıkları yoğun bir şekilde suruyor. İdman sonrası konuşan Mustafa Kaplan, “Cok kritik bir virajdayız. Boluspor macını kazanarak, ligde kalma iddiamızı surdurmek zorundayız. Bunun icin teknik kadro ve futbolcular olarak bu hafta sadece ve sadece Boluspor macına odaklanmış durumdayız. Ust duzey bir motivasyonla pazartesi kendi sahamızda Boluspor karşısında da ustun gelerek, Goztepe ve Samsun galibiyetlerinden sonra 3’te 3 yapmak istiyoruz.” dedi. Genclerbirliği ile goruşup anlaştığı şeklinde cıkan haber ve dedikodular ile ilgili soru uzerine Kaplan, “Ligin bitmesine daha 4 hafta var. Tamamen ligde kalmamız icin hayati onem taşıyan kalan 4 macı da kazanmaya odaklanmış durumdayız. Bu tur ‘başka takımlarla goruşuyor, anlaştı’ şeklinde cıkan haber ve dedikodulara guluyorum sadece. Hicbir takımla goruşmedim ve anlaşmadım. Sezon biter, o zaman en hayırlı değerlendirmeler zaten yapılır. Şimdi benim yapmam gereken en onemli şey takımımın başında, genc futbolcularımla birlikte onurlu bir şekilde mucadeleye devam etmektir. Yaptığımız şey de bu onur mucadelesi zaten.” yanıtını verdi. TAKIMIN GOLCULERİNE OZEL İDMAN Teknik Direktor Mustafa Kaplan, antrenmanın son bolumunde takımın golcu futbolcularına kaleye şut cekme calışması yaptırdı. Kaplan, ozel olarak ilgilenerek, gol vuruşu calışması yaptırdığı oyuncularına neler yapmaları gerektiği noktasında taktik verdi. Samsun macında 3 gol atan Timur Ozgoz ‘un de bir hayli hırslı olduğu gozlendi. Boluspor oncesi sakat ve cezalı futbolcular Mustafa Kaplan’ı duşunduruyor. Boluspor macında sakatlığı devam eden Enes Kubat’ın dışında sarıkart cezalıları; Aytac Oden, Serkan Şirin ve Gurkan Alver oynayamayacak. Kaynak __________________