Hamzaoğlu, yonetimle birlikte doğru işlere imza atmak, Bursaspor icin iyi şeyler uretmek adına cok calıştıklarını soyledi. Taraftarların kendilerinden ve takımdan beklentilerinin de farkında olduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Onların sahada mucadele eden bir Bursaspor gormek istediğinin farkındayız ve bunu onlara gostermek icin cok calışıyoruz. Tabii biz elimizden geleni yapacağız ama takdir sonucta Allah'ın. Ama ben inanıyorum ki Bursaspor kısa bir zaman icerisinde şampiyonluk hedefine de ulaşacak" diye konuştu. Hamzaoğlu, yonetimin bir yandan sportif başarı icin kendilerine destek olduğunu, diğer yandan da kulubu mali acıdan daha iyi konuma getirmek icin yoğun caba sarf ettiğini vurgulayarak, teknik heyet olarak da bu cabaya destek olmak adına ozellikle altyapıya, genc oyunculara yonelik projeler urettiklerini belirtti. Bursaspor'un son birkac yıldır pek cok oyuncuyu Turk futboluna kazandırdığını hatırlatan Hamzaoğlu, "Bu sene de bir veya birkac oyuncu parlayacak. Ben buna inanıyorum. Bazı genclerimiz var aşağıdan gelen, onların iyi bir sezon gecireceğini duşunuyorum. Onumuzdeki sezon hatta talipleri bile olacaktır" ifadelerini kullandı. "SAHADA MUCADELE EDEN BİR BURSASPOR İZLETTİRECEĞİZ" Tecrubeli teknik adam, yonetim ve teknik heyet olarak iyi şeyler yapmak istediklerini, bu cercevede de camia ile taraftarlardan destek beklediklerini dile getirdi. "Tabii ki sahada mucadele etmeyen bir takım gorduklerinde onların mutlu olmalarını bekleyemeyiz." diyen Hamzaoğlu, şoyle devam etti: "Şunun sozunu verebilirim: Sahada gercekten mucadele eden, kazanmak icin elinden gelen her şeyi yapan bir Bursaspor izlettirmeye calışacağız, boyle de olacak. Zaman zaman kaybedeceğimiz maclar olacaktır, futbolda hep kazanmak mumkun değil. Onemli olan kaybettiğimiz maclardan sonra bize destek olmaları. Bizi daha cabuk ayağa kalkmamız icin desteklemeleri. Cunku bir resmin, yolun sonuna bakıyoruz. Oraya varanlar da işte o kucuk tokezlemelerden sonra cabuk toparlananlar. O yuzden biz oralarda takılıp kalmadan yolumuzda emin adımlarla yuruyeceğiz. Bunu da taraftarlarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Zaten onlar da bizi bugune kadar yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakacaklarını sanmıyorum" Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu "Kısa zamanda şampiyon olacağız"