Başkan Ali Ay, ligin ikinci haftasında Medipol Başakşehir macı oncesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma organizasyonu yapılacağını ve bu maca ozel olarak mac biletlerinin %50 indirimli olacağını belirtti. “ Taraftarımız hep ilkleri yapmıştır” diyen Başkan Ali Ay sozlerini şoyle surdurdu: “15 Temmuz'da kotu şeyler yaşadık. İpin ucundan donduk. Allah yardım etti. Biz biliyorsunuz bir ay once bir şey soyledik. Demokrasi şehitlerimizin isimlerini formamıza yazacağız. Bizim icin cok onemli. Ben taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum. Biz Belediye başkanımız ile de goruştuk. Tum koltuklara Turk bayrağı koyuyoruz. Tum taraftarlarımızı stadyuma gelmesini ozellikle rica ediyorum. Bunun icin bende şu şekilde katkı yapmak istiyorum.” HERKES GORSUN “Bilet fiyatlarını sırf bu mac icin %50 indirim uygulayacağız. Oyle bir ambiyans oluşsun ki cumle alem Bursaspor taraftarını gorsun. Bursaspor taraftarı istediğinde neleri başardığını gorsun. Biz 248 şehidimizin ismini anons edeceğiz. Tum Turkiye'ye 40 bin kişi birden “burada” diye nasıl bağırıldığını gostermek istiyoruz. Mehter takımı, bando gelecek. Taraftarımızın koreografi hazırlığı var. Bununla ilgili calışmalar yapacağız. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Sadece Bursaspor macı değil, demokrasi şehitlerimizi anma toreni de olacak. Aileleriyle birlikte pazar gunu stadyuma gelmelerini istiyoruz.” Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Haydi Timsah Arena'ya!