Yonetim bilet fiyatlarında da buyuk bir indirim yaptı. Mac pazar gunu ve akşam saati. Yani stada gelmemek icin Passolig protestocuları haric kimsenin Bursasporla ilgili gecerli bir bahanesi yok. Transferde olması gerekenleri bugune kadar dilimiz donduğunce soyledik. Başkan da” Ben bu yıl borc odeyeceğim pahalı transfer yapmayacağım” dedi, dediğini de yaptı. Kulupten “transfer bitti” acıklamaları yapılsa da Bursaspor’da transferin bitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Tabi ki takımın iyi olması ve transfere gerek kalmaması en buyuk dileğimiz. Şampiyonluk sezonu dahil her hangi bir sezona tam kadro ile başlanmadığını da duşunursek, bu sene transferde daha da cabuk hareket edildiği ortada. Gectiğimiz yıllardaki ‘Transfer cuması’ esprilerini hatırladıktan veya gecen yılki pahalı transferlerin sonuclarını gordukten sonra artık maclara konsantre olmak gerektiği orta. Bu şartlarda lige galibiyetle başlayan Bursaspor, pazar gunu uc ay sonra taraftarının karşısına cıkacak. Başkan kulup televizyonunda “40 bin taraftar gormek istiyorum” dedi. Buna ek olarak ulkenin icinde bulunduğu ortama her zamanki duruş sergilenecek ve binlerce Turk bayrağı ile Bursasporlular terore tepkilerini koyacaklar. Bursasporlu futbolcuların mac motivasyonlarını etkilemeden yani mac icine yansımayacak şekilde bunun yapılması gayet guzel olur. Gectiğimiz hafta Şehit Omer Halisdemir’in ailesini ziyaret ederek gonullere taht kuran Bursasporlular bu kez 40 bin kişi ile terorun karşısına dikilmeye hazırlanıyor. Bu gayet guzel ve gurur verici. Ama dediğim gibi mac atmosferinden de cıkmamak gerekiyor. Zira alınacak uc puan onemli. Bir diğer onemli detay da bu hafta Bursasporlu taraftarlar bu macta bir rekor kırabilir. Zira 45 binlik stat dolarsa veya istendiği gibi 40 bin rakamına ulaşılırsa, Bugune kadar ki en kalabalık Bursaspor taraftar topluluğu onune cıkılmış olunacak yani bir rekor kırılacak. Bu tarihi olaya ve Bursaspor’un alacağı uc puana katkı koymak adına yeşil beyazlı taraftarların Timsah Arena’ya akın edeceğini duşunuyorum. Yonetim bilet fiyatlarında da buyuk bir indirim yaptı. Mac pazar gunu ve akşam saati. Yani stada gelmemek icin Passolig protestocuları haric kimsenin Bursasporla ilgili gecerli bir bahanesi yok. Ailevi veya iş durumları dışında tabi ki. Timsah Arena 45 bin kişilik muazzam bir stat. Bugune kadar dolmadı. Dolduğunda nasıl bir stadyuma sahip olunduğu daha iyi anlaşılacak. Bu hafta bunun icin cok iyi bir fırsat. Vatan icin, rekor icin, uc puan icin Bursaspor icin haydi Timsah Arena’ya… Tarık Capcı / Bursa.com