Alanyaspor’dan yapılan yazılı acıklamaya gore, akaryakıt firması Aytemiz ile 1 yıllık isim sponsorluğu sozleşmesi imzalandığı belirtildi.
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde bugun saat 14.00’te duzenlenecek torende Kulup Başkanı Hasan Cavuşoğlu ile Aytemiz Genel Muduru Ahmet Eke arasında sozleşme imzalanacağı kaydedilirken, sozleşmenin ardından takımın adının sezon sonuna kadar ’Aytemiz Alanyaspor’ olacağı aktarıldı. ’AYTEMİZ’E BİR KEZ DAHA ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM’ Kulup başkanı Hasan Cavuşoğlu, Aytemiz’in verdiği onemli destekten buyuk memnuniyet duyduklarını soyledi. Tarihinde ilk kez Super Lig’de mucadele ettikleri icin yonetim kurulunun ve kentin cok heyecanlı olduğunu belirten Başkan Cavuşoğlu, "Hedefimiz ligde kalıcı olmaktır. Bu isteğimizi ve arzumuzu goren ve bize inanan Aytemiz ile yeni ve guclu bir beraberliğe imza attık. Desteğini bizden esirgemeyen Aytemiz’e bir kez daha şukranlarımı sunuyorum" dedi. ’AKARYAKIT SEKTORUNUN EN HIZLI BUYUYEN MARKASI’ Alanyaspor’un gecen sezon buyuk bir başarı gostererek ilk kez Super Lig’e cıktığını kaydeden Aytemiz Genel Muduru Ahmet Eke de şoyle dedi: "Aytemiz olarak gerek buyuk şehirlerde ve gerekse Anadolu’daki geniş bayi ve istasyon ağımız sayesinde sektorde tuketicisine en yakın markalardan biriyiz. Tamamen yerli sermayeli bir şirket olarak Anadolu takımlarının, ozellikle Super Lig’de cok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Akaryakıt sektorunun en hızlı buyuyen markası olan Aytemiz icin Alanya’nın ayrı bir yeri var. Biz de bu desteği hak eden bir spor kulubu olarak gorduğumuz Alanyaspor’u 2016- 2017 Turgay Şeren Sezonu’nda destekleyerek, onların enerjisini yukseltecek bir iş birliğine imza attık. Buyuyen bir şirket olarak marka değerimize buyuk fayda sağlayacağına inandığım bu birlikteliğin her iki taraf icin de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alanyaspor’un Super Lig’de de bu sezon hedeflediği yerlere geleceğine yurekten inanıyorum. 500’U AŞKIN İSTASYON Aytemiz, bu yıl itibariyle 500’u aşan istasyon sayısına ulaşarak, yurt capında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikce artan bir buyume ivmesiyle surdurmektedir. Turkiye’nin tum bolgelerinde 11 ikmal noktası bulunan ve 220 bin metrekup depolama kapasitesiyle onemli bir altyapıya sahip olan Aytemiz, yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her gecen gun yukarıya taşıyarak surekli muşteri memnuniyeti ilkesiyle tuketicilere hizmet vermeye devam etmektedir." Ajansspor __________________