Cok huzunlu bir o kadar da sinir bozucu bir surec! Oyle ki; sosyal medya hesabımı kapatıp dun akşam ve ondan sonraki gunlerde olacakları gormek istememek kadar sinir bozucu… Takip edenler bilirler, yazmayı bıraktım, zaten ne yazacağım ki! Corbacı tayfa ‘bırak karşim bu işleri’ desin diye mi yazacağım… Yoksa başkanın ‘en buyuk Bursasporlu benim’ deyip, bizleri Bursaspor duşmanı ilan etmesini mi? Menajer Metin Korkmaz’ın kuklası haline gelen kulubu mu yazacağım… Yoksa siyasilerin oyuncağı olan kulubu mu? Ali Ay’a destek olup, şimdilerde eleştiren ‘durumagore‘yazar’ları mı yazacağım… Yoksa cıkarı icin sessiz kalan taraftar gorunumlu personeli mi? Ayrıca hepsini yazdık da ne oldu? ‘Bunları yazdık’ demek icin mi yazacağım! Demedik mi Mustafa Er takımın başında olmalı diye… Demedik mi kadro muhendisliği gerekiyor diye… Demedik mi butceye uygun oyuncular alın diye… Demedik mi altyapı oyuncularından yararlanmak icin kulupte mentor bulundurun diye… Demedik mi sistem kurun diye… Demedik mi stadı yıktığınızda bu şehrin futbol sevgisini, heyecanını da yıktınız diye… Demedik mi gecen sene ‘Bursaspor coktan duştu’ diye… Dedik de ne oldu! Kulubun en buyuk makamı olan başkanlığa saygı bırakmadınız… Yaptığınız sacma sapan transferler sonucu oynamaktan aciz oyuncuya saygı bırakmadınız… Siyasetin golgesinde kalan taraftara saygı bırakmadınız… Elde var sadece renk sevgisi, onu da zaten alamazsınız… Buradan sonra hızlı duşuş başlıyor, kimse umutlanmasın! 1. Lig’de yıllık gelir iddaa falan vs. 11-12 milyon! Transfer yapmak yasak, eldeki oyuncuları satmaktan cok gondermeye calışacağız, borc olmuş anasının nikahı! Seneye doneriz falan hayalleriyle insanları umutlandırmaya gerek yok… Aşağı doğru suzuluyorduk, bu saatten sonra cakılacağız! Bunu siz istediniz… 1060’a karşı birleşemeyip, egolarına yenik duşenler istedi! Ataturk Stadı yıkılırken; ‘Aman Belediye Başkanına soz soylemeyeyim, işler bozulur’ diyenler istedi… Birleşmekten cok ayrışmayı duşunenler istedi… Menajerlerin kucağında kulup yonetenler istedi… Cıkarları icin susan taraftar istedi… Şimdi hic konuşmayın! İşte dun akşam bunların hepsini kaydeden bir kişi olarak hakaret etmemek icin sosyal medyamı kapattım! ‘Biz şampiyon takımı tutmadık, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık’ guzellemeleri yapıp, ‘duşuşten kaygılananlara şoyle hokkalı bir kufur edemeyeceğim icin kapattım! Korustan’a, Bolukbaşı’na destek verip, Recep Altepe icin ‘ama kulube desteği coktu’ diyenlere sinkaflı sozler edemeyeceğim icin kapattım! ‘Ama Ali Ay iyi adam’ diyenlere soz soylemekten yorulduğum icin kapattım… Ali Ay’a ağzını acmayıp, Batalla’yı Harun Tekin’i tartaklayanlardan tiksindiğim icin gittim… İstikrardan yana olanlara ‘Al senin istikrarın bu’ diyemeyeceğim icin kapattım! Sonuca gelecek olursak; Bursaspor’un hangi ligde oynadığı umurumda bile değil, siz gidin Dirilişspor mu, Ertuğrul Gazi Spor mu, Osmangazispor mu ne acacaksanız acın! Bizi bir rahat bırakın artık! Siyasetinizi de alın ve cekin ellerinizi kulubun uzerinden! İstediğinizi yaptınız, bizi renklerimizle baş başa bırakın… Siz ellerinizi cektiğiniz an, bizim kurtuluş fermanını yazdığımız andır! Bursaspor’u duşurdukleri icin değil, bu caresiz, sistemsiz hale duşurdukleri icin bu isimleri affetmeyeceğim… Merak etmeyin bu yazıyı yazdığım icin ben suclu olurum, duşman olurum ama onlar yine iyi insanlar, buyuk Bursasporlular olur, hatta tekrar goreve gelirler, kurtarıcı olurlar! bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Buyuk Bursasporlular ve biz duşmanlar!