Gunlerdir heyecandan icimiz icimizi yiyordu. Sonunda korktuğumuz başımıza geldi! 3 sezondur ateş hattının mudavimi olan Bursaspor, maalesef 1. Lig’e duştu! Timsah, Malatya‘da 2-1 kazandı, ama İzmir‘den Goztepe‘nin 2-1’lik galibiyeti gelince, acı son geldi! Goztepe, 74’te Pazdan‘la 1-1 yapınca cok umutlandık. Ama maalesef, Cebrail‘in barajda elini acıp topu kesmesiyle, Cuneyt Cakır, VAR‘a gidip penaltıyı verince, sevincimiz sadece 10 dakika surdu. Tum umutlarımız yıkıldı! Koca bir kent yerle bir oldu! Yazık, cok yazık oldu. ŞAMPİYON ARMA DUŞTU! Koskoca şampiyon kadro kume duştu be! Super Lig’de ilk defa bir “şampiyon” takım ligden duştu! Cekirge 3. kez sıcrayamadı. Bursaspor, 15 yıl aradan sonra aynı acıyı yaşadı! Zaten perşembenin gelişi carşambadan belliydi. Sezon başında hatalı ve zayıf kadro kurarsan… Devrede transfer tahtasını acmazsan… Samet Aybaba‘yı gec gonderirsen… Getirdiğin Mesut Bakkal‘la 7 macta 2 galibiyet alırsan… Elindeki ipi rakiplerine kaptırırsan… İşte sonu boyle olur! BUNUN HESABINI KİM VERECEK? Gozyaşlarına boğulan bu taraftarın, bu kentin, ağlayan benim cocuğumun hakkını kim odeyecek? Bunun hesabını, kim verecek? Şimdi bakalım, bu kadar buyuk borcla cenazeyi kimler, nasıl kaldıracak? Tahta nasıl acılacak? Bu yonetim, hemen gerekeni yapıp, cok gec kaldığı kongre kararını hemen almalı! Almalı ki, yeni ve guclu bir yonetimle, yiğidi duştuğu yerden ayağa kaldırmak icin kentte sinerji oluşturmalı! Yoksa, bu borcla geri donmek hic de kolay değil! *** Yazıklar olsun! Mubarek gun daha fazla yazmak istemiyorum. Eserinizle gurur duyun! Bu şehir sizi unutmayacak! Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bu şehir sizi unutmayacak!