Bursaspor'un ikinci ligde şampiyon olan kadrosunda yer alan TRT Spor'da yorumculuk yapan Serkan Recber yeşil-beyazlı takımın lige veda etmesinin ardından duşundurucu ifadeler kullandı. Serkan Recber*TRT*Spor‘da canlı yayınlanan*Stadyum*programında*“Bursaspor*cekirge misali bir sıcradı, ki sıcradı ve* ucuncusunde maalesef ki ligde kalma şansını kaybetti. Cok uzgun olduğumu belirtmek isterim.*Bursaspor‘un ikinci ligden birinci lige cıktığındaki kadrodaydım. O periyotun ne kadar zor olduğunu bilenlerdenim.*Bursaspor camiasını en iyi anlayanlardan, belki de Bursasporluların duygularını şu anda ekranlardan en iyi ifade edecek kişi benim. Bursaspor*şampiyon olup ligden duşerek maalesef ki tarihe gecti.*Bursalı dostlarım bana alınmasın ama iki sene duşme potasında olan bir takımda gercekleşen olağanustu kongrede mevcut başkanı secen 1060 delegenin de bu sorumluluğu alması gerektiğini duşunuyorum. Bursaspor’un geleceği icin doğru olabileceğini duşunduğu başkana oy vermesi gerekiyordu. O sebeple mutlaka 1060 delegenin bu sorumlulukta payı olduğunu duşunuyorum” dedi. Bursasporluyuz.org __________________