Ben inanmıyorum... Bursaspor taraftarının uzuntusunun yuzde 1'i kadar uzulen bir başkan veya yonetici yoktur. 'Ben Bursaspor'un başkanıyım' 'Ben Bursaspor'un yoneticisiyim' 'Ben Bursaspor'un futbolcusuyum' deyin bakalım sokaklarda size nasıl davranacaklar? Bugunlere kadar 'Yarabbi şukur' mantalitesiyle geldiniz. 1 sene gecti, 2 sene gecti, 3'uncu senede duşurdunuz. Ben birkac ismi ayırarak soyluyorum da 'Siz de hic mi utanma yok?' Ayıptır, gunahtır. Koskoca insanlar olmuşsunuz sizden 30 yaş kucuk, hicbir vasfı olmayan insanlardan akıl aldınız, yonlendirildiniz, kendiniz rezil ettiniz, yetmedi takımı kume duşurdunuz. Akbabalar gibi sardılar etrafınızı, hoşt diyeceğinize beraber halay cektiniz. Futbolun Z'sinden anlamayan, Bursaspor maclarını dışında omru hayatında mac dahi izlememiş olan tiplerden taktik aldınız. Ama uzulmeyin. O kişilerin daha sizle işi bitmedi. Sırtlanları biliyorsunuz, avını canlı canlı yer. Sizi de yani otomatikman Bursaspor'u da son damlasına kadar yerler, şuphem yok. "KESİN KANDIRMIŞLARDIR SİZİ" Samet Aybaba'yı ilah haline getirdiniz, futbolun profesoru ilan ettiniz. Aybaba'da size her gun arkadan salladı salladı durdu. Bunu bile bile yuzune guldunuz, bir de işaret ettiği hocayı takımın başına getirdiniz. 'Yuh arkadaş yuh' Ne soylenebilir ki artık size! Goztepe macında takımın acık futbol oynamamasındaki sebepler de araştırılmalı. Dediğim gibi bu takımın Bursa'da duşmesi istenilmedi. Acaba ligin 20 veya 21 takımla oynanacağı yonunde bir yerden soz mu aldınız? Emin olun kesin kandırmışlardır yine sizi! "KUME DUŞTUK, KAHKAHA ATTI!!!" Samet Aybaba'nın 1 numaralı ismi Henri Saivet'i gordunuz mu dun? Hic iciniz acıdı mı? Mac bitmiş, takım kume duşmuş adam kahkaha atıyor neredeyse. Sizin kurduğunuz takımın futbolcusu o, teknik direktorunu de gorduk, e sizleri de tanıyoruz! Kume duşmemek mucize olurdu yani! Ne kadar istikrarlı bir yonetim olduğunuzu da her gun bize hatırlattığınız icin teşekkurler. "CEBRAİL BAĞLANMIŞ ARKADAŞLAR..." Goztepe macında Ankaragucu futbolcusu Cebrail, dunyanın en akıl almaz penaltısına imza attı. Umarım Bursaspor yetkilileri bunu gormuştur, belki bununla alakalı bir inceleme, bir araştırma, bir itiraz duşunurler. Ama musait olurlarsa, olmazlarsa canları sağolsun. Eski hakem Ahmet Cakar: 'Cebrail bağlanmış arkadaşlar. Yanlış anlamayın canımmm basireti bağlanmış diyorum' dedi. Ama dikkat edin de sizlerin basireti bağlanmasın. Enbursa
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hoşt diyeceğinize, halay cektiniz!