Bornova Doğanlar Stadı tıka basa doldu, tum kent sarı-kırmızılıların bu kritik macı icin tek yurek oldu. SERKAN BABAT SUPER Lig'de 2. yılında kumede kalma savaşı veren Goztepe icin A.Gucu macında İzmir ayağa kalktı. Son haftaya 35 puanlık bir avantajla giren Goz- Goz'un dunku kritik randevusunda tribunler doldu. Macın biletleri hafta icinde tamamen tukenirken onbinlerce taraftar stat dışında kaldı. İzmirli sporseverlerin de buyuk heyecanla takip ettiği macta Goztepeliler tribunde resital sundu. Takıma buyuk bir destek veren sarı-kırmızılılar butun futbolcuları tek tek tribunlere cağırarak destek verdi. Macın başlama duduğu ile birlikte muthiş bir uğultuyla Goz-Goz'e itici guc olan taraftarlar, 90 dakika boyunca susmadı. Alpaslan'ın Goztepe'yi one geciren golu sonrası sarıkırmızılı taraftar sevinc yumağı oldu. Ote yandan Deniz'in attığı gol sonrası tribundeki taraftarlar sevinc goz yaşlarını tutamadı. Bornova Doğanlar Stadı tıka basa doldu, tum kent sarı-kırmızılıların bu kritik macı icin tek yurek oldu. MEHMET SEPİL: OLDUK, DİRİLDİK GOZTEPE Başkanı Mehmet Sepil mac sonu en buyuk coşkuyu yaşayan isimlerin başında geldi. Stres dolu bir 90 dakika yaşayan Sepil, karşılaşma bitiminde tum oyuncuları tek tek kutladı, goz yaşlarını tutamadı. Sepil macın ardından, "Kurtulduk. Olduk olduk dirildik. Son 5 haftada sezon başında yapamadığımız kenetlenmeyi gercekleştirdik. Soyunma odasına girdim, ağlayanlar vardı. Ben de totemimi yaptım" dedi. YeniAsır
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- İzmir ayağa kalktı