Bursaspor Kulubu resmi internet sitesinden Olağanustu Genel Kurul gundemini acıkladı. Yapılan acıklama şoyle: BURSASPOR KULUBU DERNEĞİ OLAĞANUSTU GENEL KURUL İLANI Kulubumuzun Olağanustu Genel Kurulu 1. Toplantısının 15.06.2019 Cumartesi gunu saat 11:00’da, Bursa Buyukşehir Belediye Stadı’nda, coğunluk sağlanamaması halinde 2.Toplantının 23.06.2019 Pazar gunu saat 11:00’da aynı yerde coğunluk aranmaksızın tekrar yapılmasına karar verilmiştir. Uyelerimize saygıyla duyurulur. Bursaspor Kulubu Yonetim Kurulu BURSASPOR KULUBU DERNEĞİ OLAĞANUSTU GENEL KURUL GUNDEMİ 1.Acılış, 2.Genel Kurul Divanı başkan ve uyelerinin secimi, 3.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, 4.Gundemin Genel Kurul’a sunulması, 5.Yonetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Mali raporların okunması, 6.Denetim Kurulu Raporu’nun okunması, 7.Yonetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının goruşulmesi, 8.Yonetim Kurulu’nun ibrası, 9.Denetim Kurulu’nun ibrası, 10.Tuzuğumuzun 22/g maddesi gereği kulubumuz şirketlerine ve iştiraklerine ait hisselerin satılması, devredilmesi ve yasaların ongorduğu her turlu hal ve şekilde değerlendirilebilmesi icin yeni secilecek olan Yonetim Kurulu’na yetki verilmesinin goruşulmesi, 11.Tuzuğumuzun 22/f ve ilgili maddeleri gereği, butcenin, gelir kalemlerinin %25’ini aşan oranlarda yeni secilecek olan Yonetim Kurulu’na borclanma yetkisinin verilmesinin goruşulmesi, 12.Tuzuğumuzun 22/h maddesi gereği yeni secilecek olan Yonetim Kurulu’na taşınmaz mallar alınması icin yetki verilmesinin goruşulmesi, 13.Tuzuğumuzun 22/i maddesi gereği yeni secilecek olan Yonetim Kurulu’na taşınmaz malların satılması icin yetki verilmesinin goruşulmesi, 14.Başkan adaylarının konuşmaları, Bağımsız Denetim Kurulu adayı cıkması halinde Bağımsız adayların konuşması, 15.Yeni Yonetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Turkiye Futbol Federasyonu Delege Kurulu secimi, 16.Dilek ve Temenniler, 17.Kapanış. bursasporluyuz.org