A Takım Teknik Heyetimiz, U13 Takımımızın futbolcularına Ozluce Tesislerimizde antrenman yapU13 takımı antrenorumuz Coşkun Eminoğlu’nun oğrencileri, Teknik Direktorumuz Christoph Daum, yardımcı antrenorlerimiz Rudi Verkempinck, İrfan Buz ve Faruk Korkmaz’ın yanı sıra genc futbolcularımız Enes Unal ve Batuhan Altıntaş nezaretinde 2 saat suren bir antrenman gercekleştirdi. Antrenmanı Genclik Geliştirme Program Sorumlumuz Yalcın Gunduz de takip etti. Antrenmana Teknik Direktorumuz Christoph Daum’un oğlu Jean Paul da katıldı. Teknik Direktorumuz Christoph Daum, antrenman sırasında cep telefonu ile sık sık fotoğraf cekti. Altyapımızdan yetişen genc futbolcularımız Enes Unal ve Batuhan Altıntaş kardeşleri ile birlikte antrenmanda yer aldı. Minik futbolcularımız A takım tesislerimizde, A takım teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile antrenman yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Teknik Direktorumuz Christoph Daum miniklere yaptığı konuşmada iyi bir futbolcu olabilmeleri icin cok calışmalarının gerektiğini ve A takımda yer alan Enes Unal ve Batuhan Altıntaş gibi ağabeylerini kendilerine ornek almalarını istedi. Antrenmanın ardından Yardımcı Antrenorumuz Faruk Korkmaz zaman zaman bu tarz calışmaların yapılacağını belirtti. Korkmaz, “Hocamızın daha onceden boyle bir isteği vardı. Yaklaşık 1.5 saate yakın antrenman yaptık. Daum Hoca kendilerine konuşma yaptı. Daum ve Rudi Hoca’ya teşekkur ediyoruz. Cok guzel oldu. Minikler icin inanılmaz bir deneyim oldu. Bu organizasyonları arada yapmak istiyoruz. Altyapımızda eğitim goren cocuklarımızın motivasyonları acısından bu tur calışmalar onemli. Herkese teşekkur ediyorum” dedi. U13 takımı antrenorumuz Coşkun Eminoğlu, “ Organizasyonda emeği gecen başta Faruk Hocamıza ve Teknik Direktorumuz Christoph Daum ve diğer teknik ekibimize cok teşekkur ediyorum. Bu organizasyon cocukların istek ve arzularını arttırma adına onemli bir adımdı. Oyunculara katkı sağladığı gibi bizlerede buyuk katkısı olduğunu duşunuyorum. Guzel bir calışmaydı emeği gecen herkese bir kez daha teşekkur ediyorum” dedi. Genc futbolcumuz Enes Unal ise “Bizim icin keyifl bir gundu. Biz de onların gectiği yollardan gectik. Cok calışarak buralara geldik. Umarım bugun kendilerine bir şeyler katabilmişizdir” dedi. Bursaspor.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Miniklerin Ozluce Heyecanı