Sert oyunuyla dikkat ceken Bursaspor'un genc futbolcusu Serdar Aziz, taraftara ovgu dolu sozler soyleyerek, "Golu adeta onlar yarattı" dedi. Bursaspor'un Kayserispor'u 2-0 yendiği macta agresif oyunu ile dikkat ceken Serdar Aziz, "Galip gelince her şey unutuluyor" dedi. İki takım icin de zor bir karşılaşmadan galip geldikleri icin mutlu olduklarını dile getiren Serdar, "Seyircimiz onunde kazanamıyorduk. Bu galibiyet cok iyi oldu. Gol bulamayınca mac farklı bir boyuta girdi. Taraftarımıza ayrı bir parantez acmamız gerekiyor. Son dakikaya kadar baskı kurdular. Bizi desteklediler. Golu adeta onlar yarattı" ifadelerini kullandı. O DA İŞİNİ YAPIYOR Hakem ile ilgili eleştirilerde bulunmak istemediğini dile getiren genc futbolcu şunları soyledi: "Hakemi konuşmak gerekirse, kırılma noktalarında, cok net karar vereceği pozisyonlarda oyunu devam ettirdi. Ama galibiyet gelince her şey unutuluyor. Onemli olan kazanmak. Biz de bunu başardık. Hakemi fazla konuşmamak lazım. O da işini yapıyor. Belki kotu mac yonetmiş olabilir ama galip gelince her şey unutuluyor." Bursaspor'a yakışır mucadele ediyoruz Serdar Aziz, kendilerine puan hedefi koymadıklarını her maca uc puan hedefiyle cıktıklarını belirterek, "Her maca galibiyet parolası ile cıkıyoruz. Kendi sahamızda olsun, deplasmanda olsun Bursaspor'a yakışır mucadele ediyoruz. Konya'da galip geleceğimize inanıyorum" dedi. Enes bizi değil babasını dinlesin Enes Unal'ın bir yerlere gelmek icin cok caba harcadığını belirten Serdar, "Bu seyirci karşısında oynamak stresli. Ben de ilk maclarımda cok heyecanlanıyordum. Enes kardeşimiz de bunu başaracak. Golunu de attı. İyi niyetli calışıyor ve kendine bakıyor. İyi yerlere gelmek istediğini gosteriyor. Babası Mesut abi de iyi yonlendiriyor. Bizden daha cok babasını dinlerse onun icin daha iyi olacaktır. Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Serdar: Macı taraftar aldırdı!..