Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Atiker Konyaspor Seddar Karaman'ı kadrosuna kattı
-
05-10-2019, 03:01:42Atiker Konyaspor, pilot takımı Anadolu Selcukspor’da forma giyen Seddar Karaman’ı kadrosuna kattı. Atiker Konyaspor, pilot takımı Anadolu Selcukspor’da forma giyen Seddar Karaman’ı kadrosuna kattı. Konyaspor Kulubu Başkanı Ahmet Şan, kulup binasında yapılan imza toreninde yaptığı konuşmada, Seddar Karaman’ın pilot takımda oynadığı futbolla one cıktığını vurgulayarak, 23 yaşındaki forvet oyuncusunun 4 yıllığına Atiker Konyaspor’a imza attığını soyledi. Atılan imzayla Atiker Konyaspor’un yeni bir santrfor kazandığını ifade eden Şan, "Kendisinden cok umutluyuz. Sakatlıktan yeni cıktı, inşallah bir daha boyle bir sakatlık yaşamaz. Konyasporumuza faydalı olacağını duşunduğumuz bir transfer. Anadolu Selcukspor takımımızdan diğer futbolcu arkadaşlarına da guzel bir ornek olacaktır. Hayırlı olsun." diye konuştu. Atiker Konyaspor ile 4 yıllık sozleşme imzalayan Seddar Karaman ise transferde emeği gecenlere teşekkur ederek, sakatlık doneminden cıktığını kaydetti. Sakatlandığı donemde kendisiyle ilgilenen herkese teşekkur eden Seddar, "Bu surec icerisinde gerek Başkanımız Ahmet Şan, gerekse Anadolu Selcukspor başkanımız elinden gelen her turlu desteği sağladılar. Kendilerine minnettarım. Burayı adeta evime cevirdiler, hepsinden Allah razı olsun. Kelimelerle ifade edilemeyen tarifsiz bir mutluluk. Allah’ım bana inşallah uzun sure bu formayı giymeyi nasip eder. Cok teşekkur ediyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.