'Bugune kadar ne iş yaptılar' diye sormaktan bıktığımız scouting ekibi nihayet ortaya cıktı. Detaylara birazdan gireceğim. Oncelikle Titi ve Barış Yardımcı hayırlı olsun. Brezilyalı stoper icin fazla yorum yapmaya gerek yok. Kasımpaşaspor savunmasına neler kattığını biliyoruz. Liderlik ozelliklerini mutlaka bu forma altında da gosterecektir. Barış Yardımcı icin de duyduklarımız hep olumlu yonde oldu. Yerli sağ bek olarak 'daha iyisini bulamazsınız' diyor bu işin icindekiler. Barış icin Bursaspor, Gaziantepspor'a herhangi bir bonservis ucreti odemeyecek. Cunku Barış alacaklarına karşılık sozleşmesini feshetti. Titi, perşembe veya cuma gunu Bursa'da olacak. Bonuslarla birlikte alacağı rakam 1 milyon 200 bin Euro civarında. Yani aşağı, yukarı Tomas Sivok'la aynı. Uruguaylı stoper Ericks Cabaco ismi gundeme bir anda duştu. Goruşmeler suruyor. Peki, bilin bakalım bu oyuncuyu kim bulmuş? 'Titi'yi, Rotman'ı, Guray'ı, Yusuf'u tanıyoruz, yok mu sizin bulduğunuz bir oyuncu' dediğimiz Bursaspor scouting ekibinin ortaya cıkardığı bir futbolcusuymuş Uruguaylı stoper. Birkac defa izlenmiş ve transferi icin ısrar edilmiş. Duydum inanamadım, birkac kişiye daha sordum, hakikaten doğruymuş. Gorelim bakalım alınırsa eğer sectikleri oyuncu nasılmış. Beytullah Suat