Bursaspor'un sezon başında renklerin bağladığı Taye Taiwo, taraftarlara destek cağrısında bulundu. Bursaspor'un tecrubeli sol beki Taye Taiwo taraftara seslendi ve onların desteğine ihtiyacları olduklarını soyledi. Bursasporlu Taye Taiwo kulubun resmi televizyonu Bursaspor TV'ye onemli acıklamalarda bulundu. Takımın performansının yukselmesinde taraftarların desteğinin onem taşıdığını ifade eden Taiwo, "Her mac ustune koyarak gidersiniz. Calışmalarınız her zaman o şekilde olur. Bizim de calışmalarımız dahilinde performansımın daha ileriye gittiğini duşunuyorum. Takımın performansının yukselmesinde taraftarlarımızın desteğinin onem taşıdığını duşunuyorum" diye konuştu. "MACIN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR" Duran topların bazen macın kaderini değiştirdiğini ve bu calışmalara ağırlık verdiklerini belirten Taiwo, "Macın tıkandığı dakikalarda ozellikle kapanan takımlar karşısında duran toplar macın kaderini değiştirebilir. Ben de o yuzden onem gosteriyorum. Takım olarak da calışıyoruz" şeklinde konuştu. "3 PUANLARI TEKER TEKER TOPLAYACAĞIZ" "Macları tek tek ele almak daha doğru olacaktır" diyen Taiwo sozlerini şoyle surdurdu: "Her hafta tekrar hazırlanıp maca cıkacağız. 3 puanları teker teker toplarken sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." Kaynak : sporx __________________