Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Goztepe'nin başkanı Huseyin Altınbaş acıklamalarda bulundu.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Goztepe'nin başkanı Huseyin Altınbaş, "Goztepemize yakışır şekilde hizmet ederek 88 yılda gercekleşmeyen hayallerimizi en kısa surede gercekleştirmek icin calışıyoruz." dedi. Altınbaş, yaptığı acıklamada, bayramların birlik ve beraberlik duygusunun en guclu yaşandığı gunler olduğunu, gun gectikce camia olarak birlik ve beraberliklerinin guclendiğini belirtti. Goztepe taraftarı, yonetimi ve camiasının omuz omuza vermesi halinde yurt icinde ve yurt dışında elde edeceği başarıların tesaduf olmayacağını bildiren Altınbaş, "Goztepemize yakışır şekilde hizmet ederek 88 yılda gercekleşmeyen hayallerimizi en kısa surede gercekleştirmek icin calışıyoruz. Bu yolda en buyuk desteği yine Goztepemizi Goztepe yapan camiamızdan alıyorum ve tek yumruk olduğumuz camiamızın kurban bayramını en icten dileklerimle kutluyorum" dedi. TEKNİK DİREKTOR OZGUR ZENGİN'İN ACIKLAMALARI Teknik direktor Ozgur Zengin ise dun Cankırıspor karşısında aldıkları galibiyetleri taraftarlara bayram hediyesi olarak armağan ettiklerini, karşılaşmanın 2-0 bittiğini ancak bunun dışında 7-8 cok net gol pozisyonu bulduklarını belirtti. Bu galibiyeti seri haline getirmek zorunda olduklarını bildiren Zengin, şunları kaydetti: "Kazanma alışkanlığı edindikce ve takım sistem olarak oturdukca daha nice galibiyetler gelecektir. Onumuzdeki hafta Kartalspor’la deplasmanda oynayacağımız karşılaşma bizim icin zirveye ortak olma acısından cok onemli. İstanbul'a mutlak galibiyet icin gideceğiz. Cankırıspor macında elde ettiğimiz galibiyette oncelikle sahada Goztepe formasına yakışır şekilde mucadele eden futbolcularıma ve doksan dakika boyunca 12. adam gibi takımımızı ateşleyen taraftarımıza teşekkur ediyorum." Sporx __________________
Goztepe taraftarına umut dolu mesajlar
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Goztepe taraftarına umut dolu mesajlar