V.Manisaspor teknik direktoru Yılmaz Vural, carpıcı acıklamalarda bulundu. Vestel Manisaspor'un ciceği burnunda teknik direktoru Yılmaz Vural, Sivasspor'dan daha iyi bir takım olduklarını iddia etti. Sivasspor'da Mehmet Yıldız ve Hayrettin dışında hic kimseye transfer teklifi gelmediğini hatırlatan Vural, "Vestel Manisaspor Hakan Balta'yı Galatasaray'a, Holosko'yu Beşiktaş'a sattı. Uğur, Selcuk ve Ufuk'a uc buyuklerden, Borbiconi ve Rafael'e yurt dışından teklif var. Bu bile bizim daha iyi takım olduğumuzu gosteriyor" dedi. Denizlispor macında Manisa'daki 8. gununu tamamladığının altını cizen Vural, "Bu karşılaşmada Yılmaz Vural farkı gorulmeye başladı" diyerek şoyle devam etti: "Eğer profesyonelce duşunseydim, goreve gecen pazartesi başlar, Ankaraspor deplasmanının gecmesini beklerdim. Ama ben Ankaraspor ve Adana Demirspor maclarında takımla birlikte olmayı tercih ettim. Lige verilen bir haftalık ara ilac gibi geldi. Eksikleri gidereceğiz." Kadrodaki yetersizlikten yakınan Vural, sahaya cıkaracak 18 futbolcuyu guclukle biraraya getirdiklerini belirterek, "Bu sıkıntı yetmezmiş gibi Ankarspor macında Borbiconi, Adana'da Bulent kırmızı kart gordu. Bereket Denizlispor karşısında futbolcular uyarılarımı dinleyip kırmızı kart gormediler. İki yabancı, iki yerli oyuncu alacağız. Artık duşme hattından uzaklaşıp Ersun Yanal donemindeki cıkışı yakalamak istiyoruz" diye konuştu. Hurriyet __________________