Caykur Rizespor'un Trabzonspor'a sahasında 4-0 yenilmesinden sonra yeşil mavili yonetimin yapacağı toplantıda teknik direktor Saffet Susic'in durumunu ele alacağı bildirildi. İkinci yarıya cok kotu bir başlangıc yapan Caykur Rizespor, 2'nci yarının ilk 3 macında kalesinde 13 gol gorurken kotu gidişini de surdurdu. Olağanustu toplanma kararı alan yonetimin Trabzonspor macından sonra, "Yonetim gondermedikten sonra ben bırakmayı duşunmuyorum" acıklamasında bulunan Susic'in durumunu ele alacağı belirtildi. Basın Sozcusu Aykut Ferah, bu konuda şunları soyledi: "Başkanımız Kadir Cakır'ın Trabzonspor macının devre arasında rahatsızlanması nedeniyle hastanede tedavisi suruyor. Bu konuları kendisi sağlığına kavuşunca goruşeceğiz. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Zor ve gergin bir mac olacağını biliyorduk. Futbolcularımızın boyle bir maca hazır olduklarını duşunmuştuk. Ama yanıldık. Sacma bir golle yenik duruma duştuk. Arkasından da fark yedik. Diyecek bir şey yok. Bir an once toparlanmamız lazım." Bu arada Trabzonspor macının devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Başkan Kadir Cakır'ın mide kanaması gecirdiği bildirildi. -BEŞİKTAŞ MACI HAZIRLIKLARI- Ote yandan Caykur Rizespor, Fortis Turkiye Kupası ceyrek finalinde sahasında Beşiktaş ile yapacağı macın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktor Saffet Susic yonetiminde Mehmet Cengiz tesislerinde yapılan calışmaya sakatlıkları bulunan Suat, Zafer, Fahri ve Altan katılmadı. Trazonspor macında sakatlanarak oyundan cıkan Altan'ın sol arka adalesinde yırtık olduğu ve Beşiktaş macında forma giyemeyeceği oğrenildi. Antrenman boyunca teknik direktor Saffet Susic'in moralsiz olduğu gozlendi. __________________