Biryol: "O penaltıyı atmak istemedim"
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Biryol: "O penaltıyı atmak istemedim"
-
05-10-2019, 02:56:19Gectiğimiz hafta sonu oynanan Bursaspor -C.Rizespor macının 90+2. dakikasında kazanılan penaltıyı gole ceviremeyen Bursaspor'un eski golcusu Zafer Biryol, "Ben o penaltıyı atmak istemedim, ama mecbur kaldım. Kaleci Omer beni iyi tanıdığı icin bunu anladı, uzgunum" dedi Onceki hafta eski takımı Fenerbahce'ye karşı attığı Penaltı goluyle takımının galibiyetinde onemli pay sahibi olan Zafer Biryol, gecen hafta yine eski takımı Bursaspor'a karşı son dakikada kazanılan penaltı atışını gole cevirememişti. Biryol, "Ben o anda penaltıyı atmak istemedim. Bunu da soyledim. Cunku kaleci Omer beni cok iyi tanır. Ama başka atmak isteyende cıkmadı bende mecbur attım. Omer ile goz goze geldik. Beni iyi tanıyordu ve bunu da anladı. Cok uzgunum. Ne yapalım futbolun kaderi bu, Hepsi bu işin icinde, Bunları da yaşamak ve anlamak gerek, Her futbolcu gol kacırabilir, Bunu duşunmemeliyim, Zaten aklıma geldikce moralim bozuluyor" dedi. Zafer Biryol kacırdığı penaltıdan dolayı oldukca uzgun olduğunu belirterek "Bunu yaşamak hic bir futbolcu istemez ama artık Ankaraspor macını duşunuyorum. Orada atacağım gol yada gollerle bu penaltıyı telafi edeceğim. Takım olarak ta bu maca inandık kazanmaktan başka caremizde yok. Eksiklerimiz var ama başarabilecek guzumuzde var" dedi. __________________