Konya Buyukşehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek, Sivasspor macı oncesi Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’mize gelerek teknik heyet, futbolcu ve yonetim kurulu uyelerimizle bir araya geldi. Beşiktaş macında alınan galibiyetten dolayı takımımızı tebrik eden B.Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek, Sivasspor ile başlayan zorlu seride takımımıza başarılar diledi. Pazar gunu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak takımımıza Konya B.Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek yaptığı ziyaretle moral verdi. Oğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’mize gelen Konya B.Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek’i, burada başkanımız Ahmet Şan ve yonetim kurulu uyelerimiz, teknik direktorumuz Nurullah Sağlam ve yardımcıları ile oyuncularımız karşıladı. Basın mensuplarının buyuk ilgi gosterdiği ziyaretin basına acık bolumunde bir acıklama yapan Konya B.Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek “Beşiktaş macında alınan galibiyetten dolayı herkes gibi bende buyuk sevinc duydum. Konya artık diğer alanlarda olduğu gibi sporda da adını bundan boyle ilk sıralarda duyuracaktır. Bunun icin 2 donemdir gorevinin başında olan bir yonetim var. Bu başarının gelmesi adına yapılan calışmalardan istikrarın en guzel gostergesi. Konya’nın spor alanında hak ettiği yere gelmesi icin elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gayemiz Konya’nın en iyi şekilde hafızalarda yerini alması. Bu konuda en onemli itici gucumuz KONYASPOR. Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyoruz. “Konya potansiyel olarak başarılara layık bir şehir. Bu konuda Konyaspor ilk kez buyuk bir yapılanma icine girdi. Bu başarının sahibi futbolcular ve yoneticilerdir” diyen Başkan Akyurek, yeni stad projesi uzerindeki calışmaların devam ettiğini, amaclarının 2008 yılı sonuna yeni stadı tamamlamak olduğunu soyledi. Buyukşehir Belediyesi tarafından yapımı surdurulen Konyaspor Tesisleri’nin yeni sezona yetişeceğini kaydeden Başkan Akyurek, yapımı tamamlanan tesislerde son duzenlemelerin yapıldığını, tesisin gelecek sezondan itibaren kullanılmaya başlanacağını ifade etti. Yoneticiler, teknik heyet ve futbolcularla gunun anısına hatıra fotoğrafı cektiren Konya B.Şehir Belediye Başkanı Tahir Akyurek, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla, yoneticilerimizin de hazır bulunduğu ortamda basına kapalı olarak ozel bir goruşme gercekleştirdi. __________________