Medical Park Antalyaspor macında takımına galibiyeti getiren golu kaydeden Bursasor’un Arjantinli futbolcusu Pablo Batalla, ’Cok mutluyum’ dedi. Takım arkadaşlarını tebrik etmek istediğini belirten Batalla, ligde 4 maclarının kaldığını, en iyi oyunlarını ortaya koyup sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getiren Batalla, şunları soyledi: "Taraftarlarımızın bana gosterdikleri sevgiye teşekkur ediyorum. Sadece bana değil tum takıma karşı aynı sevgiyi gosterirlerse bu bizi daha cok mutlu eder." Batalla’ya gol pasını veren oteki Arjantinli orta saha oyuncusu Bellusci ise cok onemli bir mactan 3 puan aldıkları icin mutlu olduklarını vurgularken şunları soyledi: "Bizim icin cok onemli bir mactı. Batalla’ya attığım pas bize gol getirdi. Pasın benden gelmiş oludğu icin mutluyum. Ust sıralara tırmandık.Onumuzde 4 mac kaldı. Bizim hedefimiz bu sezonu en iyi şekilde bitirmek. Cok iyi yerdeyiz ve sezon sonuna kadar onumuzdeki macları kazanıp puanları toplayıp en iyi yerde bitirmek." UCAKTA BATALLA COŞKUSU Ote yandan Bursaspor kafilesi donuş yolculuğunda galibiyeti kutladı. Ucakta tezahurat yapan taraftarlar ve davetliler, takımın Arjantinli yıldızı Batalla ve Belluschi’yi de alkışladı. legendtexas.org __________________