Batalla’nın Taraftardan İsteği Var
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Batalla’nın Taraftardan İsteği Var
-
05-10-2019, 02:52:59Bursaspor’un yıldız oyuncusu Pablo Batalla, taraftarların kendisine olan sevgisini değerlendirerek, ’Sadece bana değil butun takıma aynı sevgiyi gosterirlerse bizi cok mutlu eder’ dedi. Yeşil-beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, dun oynanan ve kendisinin golu ile kazandıkları Medical Park Antalyaspor macını değerlendirdi. Son haftalarda iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Batalla, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Son zamanlarda cok iyi performans sergiliyoruz. Onumuzde 4 mac kaldı. 4 macı da en iyi şekilde tamamlayıp, sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi. Yeşil-beyazlı taraftarların kendisine gosterdiği sevgiyi de değerlendiren Batalla, "Bana gosterdikleri sevgi ve saygıyı onlara geri iade etmek istiyorum. Sadece bana değil butun takıma aynı sevgi gosterirlerse bizi cok mutlu eder" diye konuştu. "SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ" Arjantinli oyuncu Belluschi ise, "Bizim icin cok onemli bir mactı. Pablo’ya attığım pas golu getirdi. Golun pasının benden geldiği icin cok mutluyum. İyi bir performans sergiliyoruz. Ust sıralara tırmandık ve son maclarda da buradaki hedefimizi koruyacağız. Bizim oncelikli hedefimiz bu sezonu en iyi şekilde bitirmek. Şuanda cok iyi yerdeyiz ve kalan maclarda puanları toplayıp, sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Turkiye’de olmaktan cok mutlu olduğunu dile getiren Belluschi, "Benim icin bu sezon cok iyi gecti. Bursaspor’a gelmeden once hedefleri hakkında bilgi verdiler. Bursaspor’un Avrupa hedefi olduğu soylendi. Şuandaki konumumuza bakılırsa, bu hedefi başarmış durumdayız ama onumuzde daha maclar var. Sezon başından beri iyi bir performans sergiledik" dedi. Kaynak: olay.com __________________