Takımımız Ankaragucu’nun 1-0’lık ustunluğu ile sonuclanan Boluspor karşılaşması sonrası, başarının birlik ve beraberlikten geldiğini ifade eden Başkanımız Mehmet Yiğiner, “Ligde kalmamız adına cok onemli bir galibiyet aldık. Onurlu ve haklı mucadelemiz devam edecektir.” dedi. Kulup Başkanımız Mehmet Yiğiner, Boluspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyet sonrası yaptığı acıklamada şu değerlendirmelerde bulundu: Cok onemli bir galibiyet aldık. 10 kişi kalmamıza rağmen inandık ve macı kazanmasını bildik. Bu sonucla 3 mac ust uste kazanmış olduk. Kalan uc macı da kazanmak istiyoruz. Hic bir rakipten de cekinmiyoruz. PTT 1. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Başarının birlik ve beraberlikten geldiğini acıklıkla soyleyebilirim. Yonetim, teknik heyet ve futbolcusuyla hep birlikte mucadele ediyoruz. İyi gidiyoruz. Ankaragucu cok daha iyi olacak. Futbolcularımız sahada mucadele ederken, bizler de cok ceşitli platformlarda sorunlara cozum ve dayanışma arayışları icerisindeyiz. Tek amacımız var; asırlık tarihi gecmişi olan kulubumuzu gelecek nesillere en iyi şekilde taşımak. Ankaragucu’nun hakettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır. Daha bircok başarılara imza atacaklarına emin olduğum genc futbolcularımı aslanlar gibi mucadele ettikleri icin kutluyorum. Boluspor galibiyeti tum camiamıza armağan olsun. KIRMIZI KART AĞIR BİR KARARDI Kaan’ın gorduğu kırmızı kart ile takım 10 kişi kaldı. Ligde kalmamız adına, telafisi olmayan cok onemli bir macta kırmızı kart gercekten ağır bir karar oldu. Kontrolsuz bir hareket olabilir belki ama bunun karşılığı kırmızı kart olmamalıydı. Bence doğru bir karar değildi. GALİBİYET PRİMİ 5 BİN TL Galibiyet primi 5 bin TL. Ankaragucu yonetimi olarak daha once 3 bin TL olarak acıklanan primi 5 bin TL’ye cıkardık. Boluspor macını kazanan oyuncularımızın galibiyet primini arttırmayı uygun gorduk. İyi oynayarak ve hakederek kazandığımız bir mac oldu. Sahada mucadele eden oyuncularımızın buyuk bir hırs ve gayreti ile bu macı aldık. Dolayısı ile bu primi hakettiler, hepsine helal olsun.” TARAFTARDAN TAM DESTEK Futbolda taraftarın sevgisi cok onemli bir etken. Otobusunun onune gecerek sevgi gosterisinde bulunan ve takıma sahip cıkan taraftarımızı da yurekten kutluyor, cok teşekkur ederiyorum. Mac oncesi ve sonrasında en ufak bir taşkınlık cıkarmadan canı gonulden desteklediler. Taraftarımız, 19 Mayıs Stadı girişinde takım otobusunu buyuk bir coşku icerisinde meşalelerle karşıladı. Mac sonrası takım otobusu stattan yine taraftarımızın yoğun ilgisi ile ayrıldı. Cezalı olduğumuz seyircisiz maclarda bizi yanlız bırakmayan kadın ve cocuk taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı ayrıca cok teşekkur ediyorum. Kaynak __________________