Bursaspor'un İtalya’nın Genoa takımından transfer ettiği Fransız file bekcisi Sebastian Frey, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Tecrubeli eldiven, Bursaspor projesinin Turkiye'ye gelmesinde en buyuk etken olduğunu soyledi. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Sebastian Frey, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Bursaspor'da olduğu icin cok mutluğu olduğunu ifade eden tecrubeli kaleci, iyi insanlardan kurulu futbolcu grubuna sahip olduklarını soyledi. Frey, bircok transfer teklifi almasına rağmen Bursaspor’u sectiğini belirtirken, "Projesine inandığım icin Bursaspor'u sectim. Takım olarak belki Avrupa Ligi'nde, belki de Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Hangi kupada olursa olsun elimden gelenin en iyisini Bursaspor'a vermek istiyorum" dedi. "TAFFAREL İLE GORUŞTUM" Turk futbolu hakkındaki goruşleri ni belirten Fransız kaleci, Bursaspor’a gelmeden once Claudio Taffarel ile konuştuğunu soylerken, “Turk ligi fazla tanımıyorum ancak Avrupa maclarından dolayı bazı takımlarınızı biliyorum. Bursaspor'a gelmeden once cok yakın olduğum Galatasaray kaleci antrenoru Cladio Taffarel ile goruştum. O da bana Turkiye'de oynamanın cok iyi olacağını soyledi. Bende gelen teklifi kabul ettim" dedi. Yeşil-beyazlı taraftara seslenen 33 yaşındaki tecrubeli kaleci, Bursaspor taraftarını mutlu etmek elimden gelenin en iyisini yapacağını soyledi. Ntvspor