Bu gece yarısı eslantda exp kasarken ban yedım. Banın acılma olasılıgı varmı? bazı arkıdaslar premium bıtınce acılıyor dıo. Serverın acıldıgı ılk gunden berı tıcaret yaptıgım ıcın benı tanıyan arkıdasları vardır. İlk olarak gorev itemleri satarak basladıgım tıcaret hayatında +5 rogue cıtın set ve +1 shardlar ıle baya bı kar etmeye basladım ve ınternet sıtesıne gb satarak bronz pre aldım. ılerlıyen gunlerde choas bdw derken carımı dızmeye basladım.Oyun acıldıktan 8 gun sonra carım rayına oturdu ve 8 FP set 8 md 7 dw old takı set yaptım ve andreama cıktım.Andreamda yenı acılan bır serverda bu ıtemlerle en ıyısı ben olacıgıma ınanırken hayal kırıklıgına ugradım.. Hp si inmiyen prıestler ,Ucan mageler, 5lı oku kosarak dıbıne gıre gıre sallıyan rogueler. Ve +60 kasmaya karar verdım. Ama bu ıtemlerle czde harcancamı bıldıgım ıcın tıcaret yapmaya balasdım 7 gun sonra 3 tane +8 citin ve 2 tane +5 reb shell dual 8md yaptım. Bronz pre ılede exp kasmak zor oldugu ıcın bıtmesını bekledım ve tıcarete dewam ettım prenın bıtmesıne 2 gun kala hangı akla hızmetse bırtane ınternet sıtesıne gb satark hf aldım ve exp kasmaya ufaktan ufaktan basladım. Exp preyı basmak nasıp olmadan bankada 12 gb ve basılmamıs exp pre ıle ban yedım.Ama hıc bır zaman Choasda veya bdw'de hf kullanmadım. Hf uzerınde o kadar klavye cambazlıgı yapcak kadar prof degıldım zaten.Oyuna bı kurus bıle para harcamadıgım ıcın ban yemem koymadı tabıkı ama ınsanın ıcı tuhaf oluyor. Ama bu oyunda ben illegalım dıyen arkıdaslara hıc ınanmıyorum eslantda ne hıkmeyse alayı afk 3 carla gırmıs exp pazar ve maden yapan ınsanları bılıyorum.. Neyse oyunu bırakmak ıcın ıyı bır fırsat... __________________