Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Avusturya kampını değerlendirdi. Batalla, hazırlık macında aldıkları sonucların daha iyi olabileceğini soyledi. 2013-2014 sezonu oncesi ikinci etap calışmalarını Avusturya’da gercekleştiren yeşil-beyazlılar, gece gec saatlerde Bursa’ya dondu. Donuş yolculuğunda kulubun resmi televizyonuna acıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, ’İyi ve guclu bir kamp gecirdiğimizi duşunuyorum. Hazırlık maclarında aldığımız sonuclar biraz daha iyi olabilirdi. Ama yaptığımız fiziksel yuklemeler bence iyi gecti. Zaten onemli olanda aldığımız sonuclar değil, ligin başlangıcına kadar hazır olmamız. Bunu da başardığımızı duşunuyorum’ dedi. ’AVRUPA’DAKİ MACLARI TEK TEK ELE ALIYORUZ’ UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları karşılaşmaları tek tek ele aldıklarını dile getiren yetenekli oyuncu, ’Onumuzdeki elemeleri gecmek istiyoruz. Daha sonrada gruplara kalıp, Avrupa’da mucadele etme şansını yakalamak istiyoruz’ diye konuştu. EMRE PEHLİVAN: ’KAMPLAR SIKINTILI SURECTİR’ Genc oyuncu Emre Pehlivan da, “Yorucu ve guzel bir kamp donemi oldu. Zorlu takımlarla hazırlık macları yaptık. Her sezon başı kampı futbolcular icin sıkıntılı bir surectir. İdmanlara ve yoğun tempoya ayak uydurmak zor oluyor. Buna en iyi şekilde ayak uydurduğumuzu duşunuyorum. İnşallah sezon icinde bunun meyvelerini toplarız” şeklinde konuştu. ENES UNAL: ’KENDİMİ GELİŞTİRDİM’ Zorlu ve keyifli bir kamp donemi gecirdiklerini ifade eden genc yıldız adayı Enes Unal ise, ’İlk kampımızdı ve onun icin de heyecanı farklıydı. Biraz da uzun olduğu icin gercekten cok yorulduk. Son macta da bu belli oldu. Her şey guzeldi ve kendimi de cok geliştirdiğimi duşunuyorum. Butun genc arkadaşlarımız da bu şekilde duşunuyordur’ dedi. Olayspor