Akhisar Belediyespor Teknik Direktoru Cihat Arslan, Spor Toto Super Lig'de bu hafta karşılaşacakları Galatasaray macında butun planlarının kazanmak uzerine olduğunu soyledi. Akhisar Belediyespor, Kayserispor macından sonra futbolculara verilen 1 gunluk iznin ardından Galatasaray macının hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman oncesinde gazetecilere acıklama yapan teknik direktor Arslan, ligin ilk karşılaşmasında Kayserispor deplasmanında onemli bir galibiyet elde ettiklerini, alınan 3 puanın Galatasaray karşılaşması oncesinde futbolcular icin buyuk moral olduğunu dile getirdi. Galatasaray'ın da Kardemir Karabukspor karşılaşmasından 3 puanla ayrıldığını anımsatan Arslan, şoyle konuştu: "Galatasaray'ı cok onemsiyorum. Hem gecmişte oynadığımız kulup olarak, hem de bence Super Lig'de favori konuma gelebilecek bir takım olarak goruyorum. Yaptıkları transferler, hocanın ve yardımcı antrenorlerinin gecen seneden kalıyor olması, bunlar bence onemli unsurlar. Bizim acımızdan da cok onemli bir mac olacak. Bizim ve rakibimizin ucer puanı var. Butun planlarımız kazanmak uzerine. Kazanamıyorsanız kaybetmeme mantığını işletmemiz gerekiyor. Oyuncularıma, takımıma guveniyorum. Galibiyet icin oynayacağız. Taraftarlarımızı maca bekliyoruz." Rakibe ozel calışma Galatasaray karşısında farklı bir calışma taktiği uygulayacaklarını, rakiplerinin Kardemir Karabukspor'la oynadığı musabakayı izleyerek analiz yaptıklarını anlatan Cihat Arslan, yarından itibaren maca ozgu taktiksel antrenmanlar yapacaklarını bildirdi. Kendilerinden guclu bir takıma karşı mucadele edeceklerini ancak Galatasaray'ın eksik yonlerini değerlendirmeye calışacaklarını belirten Arslan, karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarları da davet etti. Arslan, birlik ve beraberliğe en cok ihtiyac duyulan bir donemde centilmence, guzel bir mac olmasını dilediklerini, tribunlerde dostluk, kardeşlik havasının devam etmesini istediklerini kaydetti. Akhisar Belediyespor idmanında, Kayserispor karşılaşmasında ilk 11'de oynayan futbolcular ile diğer oyuncular ayrı ayrı calıştı. LigTV
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Cihat Arslan Galatasaray'ı gozune kestirdi!