Kusura bakmayın ama şehir Bursaspor’a bu kadar uzak duruyorsa. Ciddi olarak soyluyorum. Kulubu kapatalım… Bursa’da sezonun ilk macı Herkesin istediği gibi mac Pazar gunu Ustelik akşam saatinde Bilet fiyatları kimsenin bahane edemeyeceği kadar ucuz rakamlarda Takımın başında yıllardır dillendirilen durust, calıp cırpmayan, İşini gucunu kardeşine bırakmış, Gecesini, gunduzunu Bursaspor’a adayan bir başkan… Ustelik Bursaspor maddi acıdan zor durumda, Gelebilecek her bir kuruşa ihtiyacı var Deyim yerindeyse “Meteliğe kurşun atacak” seviyede… Boyle bir ortamda halen maca seyirci davet ediliyor Yıllar once dalga gecilen Kayseri şehri orneğinde olduğu gibi… Passo Lig boykotu yapanlara kesinlikle saygı ile karşılıyor ve destekliyorum Duruşlarında son derece haklı olan bu kişilerin sayısı da ciddi derecede az Peki, o zaman sorun nerede? Bahane olarak; Bir tek Hamza Hoca ve takımın oynadığı futbol seviyesi inandırıcı gelmiyor “Yıldız oyuncu transferi yapılmadı” demek ise tam abeste iştigal Kombine alan yok, Bursastore’dan satılan urun yok, Reklam veren yok, Maca gelen yok… Sonra takımı beğenmiyorum… Kusura bakmayın ama şehir Bursaspor’a bu kadar uzak duruyorsa Ciddi olarak soyluyorum Kulubu kapatalım… Bunca emeğe, calışan insanlara ve harcanan onca paralara yazık… Boylece sen sağ, ben selamet herkes huzura kavuşur Ustelik sosyal medyada insanlar boşuna birbirleriyle de dalaşmamış olurlar… Zaten ulkede yeterince kamplaşma ve ayrılma var Bir de buna Bursaspor uzerinden ayrışmayı eklemeyelim… Prof. Dr. Sinan Cavun'un Hurriyet Bursa Gazetesi'nde yayınlanan yazısıdır.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- DukkÂnı kapatalım…