Başkanımız Ali Ay, yonetim kurulu uyelerimiz ve A Takım teknik heyetimiz Kapalı Carşı Esnafı Derneği uyelerinin Emir Han’da duzenlediği kahvaltı programına katıldı. “Bu provokasyon da olabilir” Dernek uyelerinden uzun suredir davet aldıklarını ifade eden Başkanımız Ali Ay, “Nasip buguneymiş, bizi cok guzel ağırlıyorlar. Pazar gunu bizim icin cok onemli bir gun. Hem demokrasi şehitlerini anmak icin bir şolen duzenliyoruz. Arkasından da Başakşehir macımız var. Bazı kulup başkanlarının onceki akşam yapmış olduğu beyanatlarına takılmayalım. Bursaspor'un ne olduğunu herkes biliyor. Bu provokasyon da olabilir. Sizden şunu rica ediyorum; Pazar gunu gelin, şoleni kutlayalım, takımımızı destekleyelim ama ozellikle rica ediyorum lutfen kufur olmasın. Bazı kişiler bunun yapılmasını istiyorlar. Kulubumuzun ceza almasını istiyorlar" dedi. “Bursaspor'un başarısı Bursa'nın başarısıdır” Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu ise, "Carşı hem Bursaspor'un hem de Bursa'nın ticaret merkezi ve kalbi. Burada olmaktan cok mutluyuz. Başkanıma da soyledim, biraz gec kaldık. İnşallah bundan sonra takımımızla da buralara gelip, hep beraber burayı solumamız gerektiğini duşunuyorum. Bu butunluğu sağladıkları icin de bizi davet eden herkese cok teşekkur ediyorum. Bu tur etkinlikleri de coğaltmamız gerekiyor. Bursaspor'un başarısı Bursa'nın başarısıdır. Bursa'nın başarısı icin de butun dinamiklerin bir araya gelmesi gerekiyor. Bugun de bu birlikteliğin ilk adımı diyebiliriz. Guzel bir gun gecireceğiz. Guzel mesajlar vereceğiz. Butun Bursalılarla berabermişiz gibi birlikteliği sağlayacağız" dedi. “Sadece futbol şoleninin yaşanmasını istiyoruz” ‘Bu haftaki mac onemli ama daha onemli olan demokrasi şehitlerimizi anacağız’ diyen Hamzaoğlu, “Onlara hak ettikleri saygıyı bir nebze olsun yakınlarına yaşatabilme adına sahada olacağız. Allah mekanlarını cennet etsin. Onları saygıyla anacağız ve futbol şoleni yaşayacağız. Futbol şoleni diyorum. İnşallah guzel, keyifli bir mac oynayacağız Başakşehir ile. Tribunlerde de sadece ve sadece futbol şoleninin yaşanmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın bugune kadar olduğu gibi yine sadece bizi desteklemelerini istiyoruz. Onları yanımızda gormek bize guc katıyor, gucumuzu daha da arttırıyor. Oyuncularımızın performansını arttırıyor. Biz butunleştiğimiz zaman sahada guzel şeyler sunacağımıza inanıyoruz. İyi bir takımımız var. Sadece futbolu yaşayalım ve futbol dışına cıkmayalım. Kesinlikle sahada kufur olmasın. Bursaspor centilmenliğe ornek olsun. İnşallah guzel, centilmenlik icinde gecen keyifli macların oynandığı bir sezon geciririz" diye konuştu. Adanaspor macındaki ilk 11'den değişiklik olacak mı? sorusuna ise Hamzaoğlu, "Olabilir ama henuz bir şey soylemeyeyim" dedi. “Deniz ve Emre’nin Fenerbahce macına yetişmesi zor” Sakatlığı bulunan oyuncuların son durumuna ilişkin de bilgiler veren deneyimli teknik adam, "Sivok, Deniz, Emre ve Furkan bu hafta da bizimle beraber olmayacak. Deniz 2-3 hafta icinde aramızda olacak. Emre'nin 1-2 hafta daha uzayabilir ama gelişimi iyi. Takibini yapıyor doktorlarımız. Sivok da aynı şekilde onumuzdeki hafta tedavisine devam edecek. O da 1-2 hafta icinde aramızda olur diye duşunuyorum. Aynı şekilde Furkan da 1-2 hafta icinde bizimle beraber olacak" dedi. Hamzaoğlu, Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir'in ligin 3. haftasında oynanacak Fenerbahce macına yetişmelerinin zor olduğunu da sozlerine ekledi. Bursaspor.org