Bursaspor Kulubu Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu 2-0 kaybedilen Başakşehir macının ardından acıklamalarda bulundu. Spor Toto Super Lig’in 2. haftasında sahasında Medipol Başakşeir ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, “Maca iyi başlamadık ilk yarı iyi oynadığımızı soylemem. İkinci yarı toparlandık. Daha fazla rakip alanda oynamaya başladık. Hem dengeyi sağladık, hem de on tarafta oynamaya başladık. Risk aldığımız icin de macı cevirmemiz zor olacaktı. Başakşehir’i tebrik ediyorum” dedi. Taraftarların futbolculara gosterdiği tepkileri de değerlendiren deneyimli teknik adam, “Hoşuma gittiğini soyleyemem. Guzel olan şey taraftarların tribunleri doldurması. Biz de onlara iyi şeyleri sunmaya calıştık. Gercekleri goz ardı etmeyelim. Yaptığımız transferler mecburiyetten. Kulubun durumunu duşunduğumuz icin ona gore hareket ettik. Zamana ihtiyacımız olduğunu soyluyoruz. İlk defa taraftarın onune cıktılar. Bir şey uretmeye başlamadılar. Başladıkları zaman taraftarlar destek verecek. Akhisar’a yapılan tezahurat da yakışmadı. Kucuk duşurmeye yonelik bir tezahurat oldu. Kazanmaya şartlandırdık kendimizi. Karşımızdaki takım ust duzey maclar oynayan bir ekip. Senelerdir istikrarını koruyan ve her sene daha başarılı olan bir takım. 3 gunde başarı beklemek bilmiyorum yani futbol sabır işi. Şunu cok net soyleyeyim; ben bu kulube eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa ben nereye gideceğim?. Benim de kariyerim etkilenecek. Bu riskleri Bursaspor icin alıyoruz. Başkanımız ve yonetim kurulumuz cok calışıyor. Daha once de soyledik. Bu takımın beraber oynamaya ihtiyacı var. Ben uzuldum oyuncularıma. Keşke boyle şeyler yaşamasaydık. Zarar verdiğimizi anladığımız gun olmayız. Biz taraftarımız icin buradayız. İstemiyorlarsa eğeriz başımızı one bugune kadar verdikleri destek icin teşekkur ederiz. Sivok yok, Deniz yok, Emre yok. İsmail, Ertuğrul iyi savaştı. Futbolcu hata yapacak. Oyuncular uzgunler. Soyunma odasına girdim sanki lig bitti ve biz kume duştuk. Yine ayağa kalkacağız. Ben inanıyorum. Onumuzdeki macta iyi oyunla donersek ben inanıyorum o stadı dolduracağız” dedi. Bursa.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Tepkiler tabii ki hoşumuza gitmedi