LastRevenge Eski First Clanı Guvencesıyle Satılık İtemler +8WeakDwarfRaum +2Dual Coc
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- LastRevenge Eski First Clanı Guvencesıyle Satılık İtemler +8WeakDwarfRaum +2Dual Coc
-
05-10-2019, 02:46:08Merhaba Arkadaşlar Oyuna Yeterince Vakit Ayıramadıgım Icın Ve Fırst Clanının Oyunu bırakması v.b gerekcelerle oyundakı karakterımı ıtemlerımı teker teker satıyorum cogunuda sattım zaten neyse fazla uzatmadan geceyım karakterıme ve ıtemlerıme Satılan İtemler +7Rogue Krowaz Set 70gbden MorgothBauglir Adlı Kardeşime Satılmıştır İron Neckleas +0 33gbden satılmıştır human bi andream asastı pek hatırlamıyorum aracımız IMasterStroke Olmuştu +3Foverin yine MorgothBauglir adlı kardeşime 27.5 gbden satılmıştır +8Dark Vane ATH Adlı arkadaşa 35 gbden satılmıştır Priest Pendant +2 27.5 gbden satılmıştır pek hatırlamıyorum kime sattıgımı Satışta Olan İtemler +8Weak Dwarf Raum Teklifleri Değerlendiriyorum Aklımda Bir Fiyat yok. +2 Dual Cockatrice's Earing Duali 440tl Tanesi 220Tl +1Warrior Pendant 16gb +1elf belt 8gb Bu arada Karakterimde Satılıktır 83Level %2.80 Bankası pot ibex dolu 2 sayfa kadar gorev ıtemlerı yaklaşık 20 gblık ıtem var Fs Gorevinin Teki Yapılmadı Duruyo Teki Yandı fiyat 350tl pazarlık payı var İtemler Tl Veya Gb Aracılıgıyla satışa sunuldu Bana Ulaşmak İsteyenler Forum trden Ozel Mesaj Veya Oyun İci LastRevenge Adlı karakterden Ulaşabilirsiniz İyi Gunler İyi Pazarlar __________________