2-1 galip ayrıldığımız Samsunspor macının ardından Teknik Direktorumuz Okan Buruk ve oyuncularımız acıklamalarda bulundu. Okan Buruk: Ozellikle kendi evinde iyi futbol oynayan ve ic saha avantajını iyi kullanan bir takıma karşı oynadık. Macın başında golu yedik ama daha sonra yakaladığımız pozisyonlar ile one gecmesini bildik. Kazandığımız ve liderliğimizi surdurduğumuz icin sevincliyiz. Samsunspor'u da mucadelelerinden oturu kutluyorum. Lokman Gor: Bu deplasmana kazanmak icin gelmiştik ve bunu başardığımız icin cok mutluyuz. Bu macın ayrı bir ozelliği vardı, kazandığımız takdirde ilk yarıyı lider bitirecektik ve bunu başardık. Bunu tum camiamız ve taraftarlarımız ile başardık. Gunay Guvenc: Bu deplasmanın zor gececeğini biliyorduk. İlk yarıyı lider bitirmek icin kazanmamız gerektiğini biliyorduk ve bunu başardık ama daha sezon sonu gelmedi devre arasında cok iyi calışıp ikinci yarıda daha iyi bir Goztepe izleteceğiz. Adis Jahovic: Oncelikle takım arkadaşlarımı mucadelelerinden oturu yurekten kutluyorum. Bu ligin zorluğuna dair bir parantez acmak istiyorum. Zorlu yarışta hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun icin calışmaya devam edeceğiz. Kaynak: goztepe.org __________________