Antalyaspor 2018-2019 sezonunu geride bırakırken, Teknik Direktor Bulent Korkmaz, sosyal medya ekibinin konuğu oldu. Teknik Direktor Bulent Korkmaz, bircok konuda goruşlerini samimiyetle dile getirirken, acıklamalarından şunlar on plana cıktı: “Alt yapıda oyuncunun gelişimini sağlamak lazım. Sahadaki pozisyon bilgisini geliştirmek lazım. Bunlar Turkiye’ye yapılmadığı icin genc oyuncular kaybolup gidiyor. Oyuncu profesyonel olduktan sonra doğru kişilerle yonlendirilmesi lazım. O da olduğu zaman oyuncu, daha iyi yerlere gidebiliyor.” Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Lucescu “Fatih Terim’in Turk futboluna cok katkısı var. O’nun cesareti beni etkiledi. Mustafa Denizli’nin beni genc yaşta oynatması onemliydi. Lucescu’nun analiz yeteneği bana buyuk katkı sağladı. Her teknik direktorden olumlu veya olumsuz olarak etkileniyorsunuz. Kendi futbol doğrumu ekibimle bulup onu uygulamaya calışıyorum.” Gelmiş genmiş en iyi Guardiola “En iyi teknik adam Guardiola. Guardiola bence bir filozof, bir edebiyatcı bir felsefeci diyebilirim. Oyunun her bolumunde oyuncularla taktik olarak cok ilgileniyor. Bence en buyuk becerisi duşunduğu oyunu sahada oynatması. Cok yuksek kazanma oranı var. Gittiği her takımı şampiyon yapıyor. Şu anda gelmiş gecmiş dunyanın en iyi teknik direktoru olarak goruyorum.” “En cok Akhisar, Ankaragucu ve Bursaspor maclarında uzuldum” “Kendi sahamızda oynadığımız Akhisarspor macında cok iyi oynamıştık ve kaybettik. Ankaragucu macı da oyleydi. Bursaspor macında da cok uzuldum. Cunku hic beklemiyordum. Bu 3 macı kendi sahamızda kaybetmemiz beni cok uzdu.” Beşiktaş galibiyetine dikkat cekti “Beşiktaş’ı kendi taraftarı onunde yenmemiz cok onemliydi. Takımın kendine guvenini getirdi. Beşiktaş macını kazandıktan sonra sezon sonuna kadar hep ilk 10’un icerisinde kaldık.” Taraftara sitem “Taraftar, Bursaspor macında bize sitem ettiler ama stadı doldurmadılar. Onlar sitem ediyorsa ben de aynı sitemi etmek zorundayım. Cok guclu bir taraftar var. Takımına sahip cıkıyorlar. O kadar guzel bir stadımız var, ancak boş kalıyor. Kulupten bir şey istiyorsanız o stat dolmalı.” “Tum takımı ıssız adaya goturmek isterim” “Issız bir adaya duşsem aslında tum takımı yanımda goturmek isterim. Bizim altımızda olan butun takımlara baktığımız zaman maddi ve manevi olarak bizim kadar sıkıntı yaşamadılar. Futbolcularımın her şeyini verdiğini duşunuyorum. Farklı bir takımda ve farklı futbolcularla mucadele ediyor olsaydık, bir alt lige duşmuş olabilirdik. Bircok takımda calıştım. Karakterli oyuncular başarıyı getirir. Sezon başı duşen takımlar arasında birinci sırada gosteriliyorduk, 7.olduk. Bu oyuncular sayesinde başardık.” Teknik Direktor Bulent Korkmaz, takımdan bazı futbolcuları da şu sozlerle ozetledi. Boffin: Turkce’yi herkesten iyi konuşuyor. Diego: Lider. Charles: Cılgın bir profesyonel. Doğukan: Gol atarsa kurban keseceğim. Yekta: Her şeyiyle sahiplenen. Chico: Cok iyi profesyonel. Serdar Ozkan: Şov yapan bir oyuncu. Hakan Ozmert: Cok tartıştığım ama sevdiğim bir oyuncu. Doukara: Ozel bir oyuncu. Celustka: Ozel bir profesyonel. Mevlut: Golcu. Nazım Sangare: Oğrenmeyi isteyen ve kendini geliştiren bir oyuncu. Ferhat Kaplan: Yedek kalmasına rağmen takımı sahiplenen ve guc veren bir oyuncu. Bahadır: Tembellikten kurtulursa cok iyi futbolcu olacak. Fredy: Top cambazı. Zeki: Sakatlıktan cıkmasına rağmen iyi bir profesyonel. Kaynak = Antalya ve spor __________________