Spor Toto Super Lig'e yukselen Genclerbirliği'nde teknik direktor İbrahim Uzulmez ile yollar ayrıldı. Spor Toto Super Lig'e yukselen Genclerbirliği'nde teknik direktor İbrahim Uzulmez ile yollar ayrıldı. İbrahim Uzulmez, yaptığı acıklamada, "Bu zor gorevi, Super Lig'e cıkarak taclandırmamızın haklı onurunu ve gururunu tum camiamızla birlikte yaşadık ve yaşattık. Fakat gelinen surecte, gelecekteki kariyer planlamam adına kulubumle fikir ayrılığına sebebiyet vermemek icin mukavelem devam etmesine rağmen hicbir maddi konuyu duşunmeden kendi isteğimle gorevden ayrılmayı uygun gordum ve bugun itibarıyla Başkan Murat Cavcav'a bu duşuncemi ilettim. Bize yakışan bir şekilde, guzel duygularla bu ayrılığı gercekleştirdik." ifadelerini kullandı. Taraftara da mesaj ileten İbrahim Uzulmez, "Kırmızı Kara tum taraftarımıza, en buyuk ovguyu hak eden futbolcu kardeşlerime, calışan personelimize, en onemlisi rahmetli başkanımızın sevgili eşi ve hepimizin annesi Nazan Cavcav'a, ben ve ekibim olarak saygı ve sevgilerimi sunuyor, yeni sezonda başarılar diliyorum." diye konuştu. Kulubun merhum onursal başkanı İlhan Cavcav'a da Allah'tan rahmet dileyen Uzulmez, "Teknik adamlık kariyerimde her zaman ozel bir yere sahip olan ve beni Super Lig'le tanıştırarak bana bu guzide kulubu sağlığında hic duşunmeden emanet eden duayen başkanımız Sayın İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rahat uyu Başkan'ım, emanetin hak ettiği Super Lig'de." şeklinde goruş belirtti. Kaynak:AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Genclerbirliği'nde yol ayrımı