Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, Tyler Boyd ile birlikte Yunan oyuncu Stelios Kitsiou'nun da onumuzdeki sezon takımda yer almaları icin girişmlere başlayacaklarını acıkladı. Bu sezon kiralık olarak takımda yer alan her 2 oyuncu da başarılı bir performans sergilemişlerdi. Başkan Yiğiner her 2 oyuncunun menajerleri ile goruşeceklerini ve takımda kalmaları icin ikna etmeye calışacaklarını belirtti. Boylece transfer gelişmesi resmi ağızdan ilk kez dile getirilmiş oldu. BOYD: "ARKAMDA HARİKA BİR TAKIM VARDI" Ote yandan Ankaragucu'nde oynadığı 13 macta 6 gol atan 4 de asist yapan Tyler Boyd, kendi durumu ile ilgili acıklamalar yaptı. Tyler Boyd, Ankaragucu'ndeki başarısı sonrası ilk olarak ABD Milli Takımı secilmişti. Genc takımlar duzeyinde Yeni Zelanda Milli Takımı forması giyen Tyler Boyd, kendisine ABD Milli Takımında oynaması yonunde yapılan teklifi de kabul etti. Tyler Boyd'un onumuzdeki gunlerde ABD Milli Takımı'na cağrılması beklenirken, transfer piyasasında ise adından cokca soz ettirecek gibi duruyor. Sozleşmesinin surduğu Guimaraes'te herkesi sevdiğini soyleyen Boyd, "Beni icin ozel bir yer. Ama benim icin her an başka olasılıklarda gundeme gelebilir. Transfer sezonunda neler olabileceğini heyecanla bekliyorum" dedi. Ankaragucu'nde buyuk destek gorduğunu ve Mustafa Kaplan'ın kendisine saha icinde ozgurluk tanıdığını ifade eden Boyd, "Neredeyse her macta 90 dakika oynuyordum. Herkes işimi iyi yapmam konusunda destek veriyordu. Acıkcası arkamda harika bir takım vardı. Benim yeteneğimi kullanmama katkı sağladılar" dedi. Sporanki
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Başkan yiğiner, boyd ve kitsiou'nun son durumları hakkında bilgi verdi