Bursaspor'un Spor Toto Super Lig'e veda etmesinin ardından kongre sureci hazırlıkları devam ederken, takım kurma sureci endişesi camiada korkulu bir bekleyişe sebep olmaya başladı. Ali Ay yonetiminin ardında bıraktığı enkazı kimin devralacağı sorusu cevabını bulduğu andan itibaren şuphesiz ki ilk yapılacak hamle, transfer yasağını engellemek olacaktır. Devamında tekrar Super Lig‘e cıkmak adına kadro kurmak icin kaynak arayışına girecek olan ciceği burnunda yonetim kurulu, Bursaspor‘u tekrar layık olduğu yere cıkarmak icin cok zor zamanlar gecirecektir. “Kim gelecek? Kim gidecek?” soruları Bursa semalarında yankılanmaya başlamışken eski Bursasporlu Şamil Cinaz‘dan camiaya mesaj geldi. Şamil “Bursa benim memleketim ve memleketimin takımının formasını giymekten her zaman gurur duymuşumdur. Bursaspor’un bana ne zaman ihtiyacı olursa olsun, o kutsal armayı layık olduğu yere taşımak icin terimin son damlasına kadar savaşmaya hazırım.” diyen tecrubeli orta saha, bu zorlu surecte maddi beklentiden cok şehrin ve camianın beklentilerinin onemli olduğuna değindi. Bursalı ve Bursaspor altyapısından yetişmiş futbolcuların “Şampiyon Ruhu” yeniden canlandırmak icin gorev alması gerektiğini belirten eski Timsah, “Ben şampiyon kadroda yer almadım ama forma giydiğim surece o ruhu her saniye hissettim. Bu şehrin, bırakın 1. Ligde oynamak, kume duşme terimiyle adı yan yana bile gelmemelidir.” diyerek goreve hazır olduğunu belirtti. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Şamil Cinaz’dan camiaya mesaj var!..