Aytemiz Alanyaspor, 2015-16 sezonunda kiralık olarak turuncu yeşilli formayı giyen eski futbolcusu Tayfur Bingol'u kadrosuna kattı. Tayfur Bingol, kendisini 3 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan imzayı Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde duzenlenen torende attı. Kulup Başkanı Hasan Cavuşoğlu, Tayfur Bingol'un Alanya'ya yabancı bir futbolcu olmadığını soyledi. Tayfur Bingol'un yeniden Alanyaspor'un başarısı icin ter dokeceğini belirten Başkan Cavuşoğlu, "Tayfur Bingol yeniden yuvaya dondu. Kendisi Super Lig'e yukselmemizde buyuk katkıları olan bir kardeşimiz. Tekrar Alanya'ya donduğu icin kendisine teşekkur ediyoruz" dedi. Tayfur Bingol ise Alanya'da şampiyonluk yaşadığını dile getirerek, "Kulup Başkanımız Hasan Cavuşoğlu'na, değerli yoneticilerime ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum. Bana tekrar kapılarını actılar. Hepsini cok seviyorum. Evime tekrardan hoş geldim. İnşallah bu 3 sene benim, ailem ve camiamız icin cok guzel gecer. Taraftar her zaman beni desteklemiştir. Goztepe ile Alanya'ya maca geldiğimizde 'Herkes unutur, Alanya unutmaz' diye bir tezahuratla beni cağırmışlardı. Orada cok duygulanmıştım. Tekrar bu vesileyle hepsine cok teşekkur ediyorum. Herkese cok guzel bir Tayfur Bingol izleteceğimi soyleyebilirim" diye konuştu. Kaynak: İHA