Goksel Gumuşdağ: Onumuzdeki hafta icinde yeni hocamızı acıklayacağız Medipol Başakşehir Başkanı Goksel Gumuşdağ, "Onumuzdeki hafta icinde yeni hocamızı acıklayacağız" dedi. Gumuşdağ, Ankara'da gercekleştirilen Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Secimli Genel Kurulu'nun ardından acıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı'nın Medipol Başakşehir'den ayrılışı ve yeni teknik direktor arayışlarıyla ilgili soruya Gumuşdağ, "Abdullah Avcı'ya Beşiktaş'ta başarılar diliyorum. Onumuzdeki hafta icinde yeni hocamızı acıklayacağız" yanıtını verdi. Başkanlığa secilen Nihat Ozdemir'in deneyimli bir isim olduğunu belirten Gumuşdağ, "Tecrubeli bir ağabeyimiz. Uzun yıllar Fenerbahce'de gorevler yaptı. TFF ve Ankaragucu'nde de gorevlerde bulundu. İlişkileri iyi olan bir ağabeyimiz. Başarılı olacağına inanıyorum. Yonetim kuruluna ve kendisine hayırlı olsun" diye konuştu. Gumuşdağ, yeni yonetimden ilk beklentileriyle ilgili soru uzerine "Ozellikle MHK konusunda beklentilerimiz var. Performansı duşuk olan hakemlerin cezalandırılması gerektiğini duşunuyorum. Sportif başarıya, performansa gore adaletli bir sistem yurutulmesi lazım. Bu muhtemelen TFF'nin oncelikli işi olacak" ifadelerini kullandı. "YABANCI FUTBOLCU SAYISINI AZALTMAYI YILLARA YAYMAK LAZIM" Yabancı futbolcu sayısı konusunda da duşuncelerini paylaşan Gumuşdağ, şunları kaydetti: "Geciş surecinde bir planlama yapılabilir. Şu an bir goruş beyan etmek doğru olmaz. Herkesin sozleşmeli oyuncuları var, 3-4 yıl. Dolayısıyla Turk futbolunu zarara uğratmadan belli bir sure icinde bir yapılandırmaya gidilebilir. O da bir calışma gerektiriyor. Muhtemelen TFF bir calışma yapacak, sonra kuluplerle paylaşacak. Biz de hep beraber değerlendiririz. Yıllara yaymak lazım. Bir planlama yapılmalı, 5-10 yıllık. Peyderpey duşurmek lazım. Bugun duşururseniz oyle bir havuz yok." KAYNAK: https://www.mynet.com/goksel-gumusda...-202139-myspor __________________