Serdar Azizle cok ozel
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Serdar Azizle cok ozel
-
05-10-2019, 02:41:06Serdar Azizle cok ozel Serdar Aziz, merak ettiklerinizi OLAY Spor aracılığıyla cevapladı Bursaspor`un, şampiyonluk doneminden elinde kalan belki de tek yıldız; Serdar Aziz... Transfer donemlerinin manşetlerden duşmeyen futbolcusuyla, Bursaspor`u, ozel hayatını, geleceğini konuştuk... O da, tum samimiyetiyle cevapladı. Sezon başında formsuzluk, sakatlık, transfer senaryoları derken, bir turlu takıma giremeyen Serdar, son haftalardaki etkileyici performansıyla dikkat cekiyor. Avrupa`dan erken elenmenin takımda kalıcı bir hasar bıraktığını ifade ederek, konuşmasına başlayan genc oyuncu, `İnsanların beklentilerine karşılık veremeyince, biz de de buyuk yıkım oluyor` dedi. `AVRUPA BİZİ YIKTI` Vojvodina faciasının kendilerinde de buyuk sıkıntı yarattığını anlatan Serdar Aziz, sozlerini şoyle surdurdu: `Artık yavaş yavaş gruplara kalıp oradan ileri gidecek bir anlayışımız oluyor. Zaten belki de bu yuzden uzerimizde baskı oluyor. Bu baskıyı kaldırması gereken kişiler yine biziz. Şehrin baskısının haklı olduğunu duşunuyorum. Bizden beklentileri yuksek. Artık bizim de bir şeyleri başarmamız gerekiyor. Futbolcular da bunu art niyetli algılamamalı. Bursaspor kotu bir surecten geciyor olabilir ama bize inanın Avrupa`ya gideceğiz.` `ASLA PES ETMEM` Yedek kalmanın her futbolcuda olduğu gibi kendisini de uzduğunu ama kesinlikle oyundan duşmediğini kaydeden genc yıldız, `Oynamayan her futbolcu uzulur. Profesyonel oyuncularız. Yedek kalsak da oynayanları ateşlemek icin calışıyoruz. Oynamadığım surecte cok calıştım. Hocama kendimi gostermeye calıştım. Ama ben asla pes etmem. Bu sayede Milli Takım`a kadar yukseldim. İnşallah, Bursaspor`u yine ay yıldızlı forma altında başarıyla temsil edeceğim` diye konuştu. `BENİ SEVEN COK` Takım icindeki forma rekabetinin ust duzeyde olduğunun da altını cizen Serdar, `Bu acıdan her zaman forma mucadelesi icinde olurum. Belki bundan sonra da oynamayabilirim ama ben formayı almak icin hep mucadele edeceğim. Tabii formayı giymekle her şey bitmiyor. Buyuk bir camianın futbolcusuyuz. Sahada işimi iyi yaparsam ilk olarak ben mutlu oluyorum. Beni seven de Bursa`da cok. İyi olmamı isteyen cok. Ben durgun olduğumda onlar da uzuluyor. Ben hem kendimi hem şehrimi mutlu edebilecek bir insanım. Bu acıdan kendimi şanslı hissediyorum.` `ARTIK MORALİMİZ YERİNDE` Serdar Aziz, taraftarın desteğiyle Kayserispor`u da yeneceklerini one surdu. Bursaspor`un genc yıldızı, deplasmanda aldıkları Karabukspor galibiyetiyle kendilerine geldiklerini soyledi. Serdar, `Son hafta galibiyet onemliydi. Karabuk zorlu deplasmandı. Bu bize moral acısından iyi yerlere getirecek. Şimdi onumuzde Kayserispor macı var. Artık kolay mac yok. Rakibi ciddiye almak gerekiyor. Rakibimize saygı duyuyoruz. Moralliyiz. Arayı iyi değerlendirdik. Yine muthiş bir atmosferle macı alacağımıza inanıyorum` dedi. `DAUM COK DİSİPLİNLİ` Teknik adam değişikliklerinden dolayı uyum sorunu yaşadıklarını anlatan Serdar Aziz, `Aslında cabuk atlattık ama sahaya yansıtamadık. Daum cok iyi bir antrenor. Yaptığı işler belli. Turk futboluna da iyi biliyor. Bir an olsa bizi boş bırakmıyor. İyi calışıyoruz. Cok disiplinli bir antrenor. Bunun meyvelerini almaya başladık. Gec oluyor ama yine de alıyoruz. Hocamızı biz gec anladık. Bundan sonraki surecte her şey cok daha iyi olacak` şeklinde konuştu. `HERKES GOREVİNİ YAPIYOR` Bursaspor`un Milli stoperi, partneri Renato Civelli`nin tecrubeli bir isim olduğunu vurgulayarak, `Sahada lider. Bizim gibi Bursaspor icin mucadele ediyor. Sahanın icinde yardımlaşıyoruz. Ben ona o bana destek oluyor. Fransa tecrubesi var. Ondan bir şey kapmaya calışıyoruz. Kim olursa olsun İbrahim abi olsun genc arkadaşlarımız olsun birbirimize yardım etmeye calışıyoruz. Herkes gorevini yapmaya calışıyor. Civelli kaliteli ve daha iyi olacak` dedi. `TURK FUTBOLCUSU COK YETENEKLİ` Artık duzenli olarak oynamaya başladığını ve Milli formaya da bir adım yaklaştığını ifade eden Serdar, `Şu an gencim. Onumde uzun yıllar var. Bu surecte Milli takıma gitmek isterdim. Şanssız bir şekilde elendiler. Fatih hocayla umitlendik ama hayallerimiz gercek olmadı. Turk futbolu yavaş yavaş kendine gelecek. Yetenekli oyuncular var. Belki Brezilya ve Arjantin`den sonra yetenekli oyuncusu olan ulkelerden ama bir turlu bunu sahaya yansıtamıyoruz. Bunu zamanla aşacağız. Genc bir jenerasyon var` dedi. İNSANLAR PARASINI KOMBİNEYE YATIRMIŞ Yıldız oyuncu, `Taraftar tribunde iyi bir futbol bekliyor` dedi. Serdar Aziz, taraftarın beklentisi yuksek olduğu icin bazı maclarda protesto yaptığını ancak bunun da normal olduğunu soyledi. Sahada her şeyi duyduklarını anlatan Serdar, `Biz profesyonel futbolcularız ama kulağımızı saha dışına kapatmamız gerekiyor. Ancak biz de sahanın icindeyiz. Sonucta bunları Bursa`da yaşamak istemeyiz. Taraftarımızla burada cok guzel gunler gorduk. Bazen bizden beklentiler yuksek olduğu icin boyle baskı ya da eleştiri olabiliyor. Futbolcu, yonetim, medyaya oluyor` dedi. `HER YERDE BOYLE` Eleştirinin sadece futbolda değil butun iş alanlarında olduğunu belirten genc oyuncu, `20 bin kombine satılmış, insanlar paralarını kombineye yatırmış. Stada geldiğinde iyi bir futbol anlayışı bekliyor. Son yıllarda iyi bir takım izliyorlardı. O yuzden artık bizden beklentiler arttı. Biz de karşılayamayınca tepki artıyor. Biz de futbolcular olarak rehavete kapılmadan iyi işler yapmalıyız. Kendi futbolumuzu oynamalıyız. Zaten takımdaki herkes tecrubeli. Bu yuku kaldırabiliriz. Biz iyi olursak taraftarımız da her zaman olduğu gibi bizi destekleyecektir.` `İSTESİNLER OMURLUK İMZA ATARIM` Serdar Aziz, adının sıkca transfer gundeminde olmasıyla ilgili de konuştu. Bursaspor`da cok mutlu olduğunun bir kez daha yineleyen genc yıldız, `Beni isteyenler olabilir. Ancak, bu sadece benim verebileceğim bir karar değil. Bursaspor`la sozleşmem devam ediyor. Ayrıca, yinelemek istiyorum, Bursaspor`da cok mutluyum, istesinler 10 yıllık, omurluk mukavele yapayım` dedi. `BU YAZ DUĞUN VAR` Serdar Aziz, ozel hayatında da cok mutlu olduğunu soyledi. Nişanlısı Tuğce Turk ile onumuzdeki yaz dunya evine gireceğini de belirten Serdar, `İşimde olduğu gibi evimde de mutlu bir hayatım olsun istiyorum. Doğru insanı bulduğum icin de, kendimi cok şanslı hissediyorum` dedi. OLAYSPOR __________________