Şikeyi kim yaptı acıklayın?
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Şikeyi kim yaptı acıklayın?
-
05-10-2019, 02:40:44Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek, bugun Zaman Gazetesi'ne yaptığı bir acıklamada Ankaragucu'nu de gundeme getirdi ve "Fenerbahce-Ankaragucu macı şikeydi." dedi. Gokcek'in Ankaragucu ile ilgili Zaman Gazetesine yaptığı acıklamayı aynen aktarıyoruz: "ANKARAGUCU HATAYDI, ŞİKE VAR Cemal Aydın takımı yok etti. Keşke Ankaragucu işine girmeseydim, kimse bizi suclamasaydı. Kızdım, Turkiye'nin en buyuk spor tesisini MİT'e devrettim. Pişmanım ama gitti. Şike var. Fenerbahce-Ankaragucu macı şikeydi. Bir cok kişi yırttı, Turk sporu şikeden temizlenmeli." Evet sayın Gokcek'in acıklaması bu şekilde. Şimdi sormak istiyoruz. Kastedilen şikeli mac hangi Fenerbahce-Ankaragucu macı? Oğlunuz Ahmet Gokcek'in Ankaragucu Başkanı iken oynanan Fenerbahce-Ankaragucu maclarından birisinde mi, yoksa başka donemlerde oynanan Fenerbahce-Ankaragucu maclarında mı şike vardı? Şikeyi yapan kulupler mi, teknik adamlar mı yoksa futbolcular mı? Eğer şike olduğunu biliyorsanız, neden resmi mercilere muracaat etmediniz.Gerekli girişimleri yaptıysanız sonuc ne oldu? Şike varsa kimler yapmıştır? Acıklama yapmayacağınızı biliyoruz. Ancak yine de kamuoyu bu cirkin konu hakkında aydınlatmanız icin biz soralım.. SPORANKİ.COM __________________