Caykur Rizespor, Turkcell Super Lig'in ikinci yarısında aldığı 3 yenilginin ardından teknik direktor Saffet Susic ile yollarını ayırdı. Konuyla ilgili acıklama yapan basın sozcusu Aykut Ferah, yonetim kurulu toplantısında, oybirliğiyle Susic'in gonderilmesine karar verdiklerini soyledi.. Susic'e, hizmetlerinden dolayı teşekkur eden Ferah, ''Takım icinde bir kan değişikliği gerekiyordu. Son 3 haftada aldığımız farklı skorlu yenilgiler sonrasında yonetim kurulu olarak biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Yonetim kurulumuz, Susic'in gonderilmesi yonunde karar verdi. Bu karar doğrultusunda kendisiyle goruşerek karşılıklı olarak sozleşmesini feshettik'' dedi. Teknik adam arayışlarına başladıklarını ifade eden Ferah, ''Başkanımız Abdulkadir Cakır, birkac yerli teknik direktorle goruşmeye başladı. En kısa surede teknik direktor sorununu cozmek istiyoruz. Fortis Turkiye Kupası'ndaki Beşiktaş macına yeni teknik direktorumuzle cıkmak istiyoruz'' diye konuştu. Ferah, teknik direktor sorununun yarın halledilememesi durumunda, cumartesi gunku Beşiktaş macına takımı idari menajer İsmail Coşkun'un hazırlayacağını sozlerine ekledi. __________________