Bursa Ceyhun'u bekliyor
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursa Ceyhun'u bekliyor
-
05-10-2019, 02:38:49Bursa Ceyhun'u bekliyor Bursaspor Kulubu İkinci Başkanı Osman Celik, Trabzonsporlu Ceyhun Eriş'in transferi konusunda kulubuyle herhangi bir sorunlarının olmadığını belirterek, ''Ceyhun, 1.5 yıllık anlaşma teklifimizi kabul ederse hemen sozleşme imzalatırız'' dedi. Osman Celik, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Ceyhun ile anlaşmaları durumunda bu oyuncuyu da kadrolarına dahil edeceklerini, bunun dışın başka bir transfer yapmayı duşunmediklerini kaydetti. Ceyhun'un, sezon sonuna dek sozleşme imzalamak istediğini anlatan Celik, şunları soyledi: ''Ceyhun, 1.5 yıllık anlaşma teklifimizi kabul ederse hemen sozleşme imzalatırız. 3 aylık anlaşmayı ise biz kabul etmiyoruz. Cunku eğer bunu kabul edersek, 3 ay icin Ceyhun bonservisiyle birlikte bize 1 milyon YTL'ye malolacak. Ceyhun, bizim şartlarımızı kabul ederse alırız. Olmazsa transferi buyuk olcude kapatacağız. Aldığımız 2 yabancı oyuncu orta sahanın gobeğinde takımı yonlendirecek tipte değil ama artık bu bolge icin onumuzdeki sezona oyuncu duşunuruz. Zaten bu sezon icin derece iddiamız yok. Onumuzdeki sezon icin ise ust sıralara oynayacak bir Bursaspor olacak.'' -YARDIM KAMPANYASI- Celik, Bursaspor icin başlatılan yardım kampanyasına kentin onemli olcude ilgi gosterdiğini kaydetti. Bir kesimin bankada biriken parayı beğenmediğini dile getiren Celik, ''Bu kampanya kısa sureli değil. Amacımız kısa vadede Bursaspor'un borclarını kapatmak, uzun vadede ise kulube kalıcı gelir kaynakları oluşturmak. Ben, kampanyaya gosterilen ilgiye memnunum. Kimi 1 YTL, kimi 1000, kimi de 100 bin YTL yardım yapıyor. Onemli olan takıma ilgi gostermek'' diye konuştu. 02.02.2008 __________________