Kasımpaşa'nın bu sezonki en flaş transferlerinden biri olan Ryan Donk, kariyerinin ilk yıllarında Barcelona'dan gelen teklifi geri cevirdiğini soyledi.
Super Lig'in guclu ekibi Kasımpaşa'nın bu sezonki en flaş transferlerinden biri Ryan Donk... Tekniği, fiziği, yerinde mudahaleleri ve sempatikliğiyle dikkat ceken, Paşa'ya buyuk katkı vermesi Turkiye'de fırtına gibi esmesi beklenen Hollandalı stoper, Lacivert-Beyazlılar'ın Avusturya kampında Haberturk Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Futbola başlama gunlerinden fırıncılığa, ailesinden kariyerine kadar bircok konuda acıklamalarda bulunan Donk, en ilginc acıklamayı ise Barcelona konusunda yaptı. Barcelon'dan teklif aldığını ancak Van Gaal'i dinleyerek Hollanda'da kaldığını ifade eden Donk, "Barcelona'dan teklif aldığımda profesyonel kariyerimin ilk senesiydi. Van Gaal ile konuştum ve Hollanda'da kalmamı soyledi. Onun soyledikleri doğrultusunda karar verdim ve bu kararımdan pişman değilim." dedi. Ailesinin de futbolla yakından ilgili olduğunu vurgulayan Donk, "Biz; 3 erkek, 3 kız olmak uzere 6 kardeşiz. Kucukluğumuzden beri hep futbol oynardık. Kız kardeşlerim hala futbol oynamaya devam ediyor. Babam da futbol oynardı hatta annem bile... Doğar doğmaz futbola başladım belki henuz adım bile atmadan. Cunku futbolcu olmak icin doğmuştum. Futbolcu olmam konusunda beni en cok yonlendirenlerden biri annem oldu." şeklinde konuştu. sporx __________________