PTT 1. Lig ekibi İstanbul Buyukşehir Belediyespor'un teknik direktoru Cihat Arslan yeni transferleri değerlendirdi ve kamp calışmaları hakkında bilgi verdi.
PTT 1. Lig takımlarından İstanbul Buyukşehir Belediyespor'un teknik direktoru Cihat Arslan, hazırlık kamplarının oldukca faydalı gectiğini ve takım olma yolunda ilerleme kaydettiklerini soyledi. Yeni sezon hazırlıklarını surduren lacivert-turunculu takımın teknik direktoru Arslan, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Avusturya kampının iyi gectiğini belirterek, "Avusturya kampında hem calışma ortamı hem antrenman temposundan cok memnun kaldık. Takımımızın yuzde 50'si değişime uğradı ve bir anlamda yeniden yapılanma gibi oldu. Uyum sorunu acısından iyi bir kaynaşma donemi gecirdik. Takım olma yolunda ilerleme kaydettiğimizi duşunuyorum" şeklinde konuştu. "Mehmet Batdal ve Alpaslan Erdem tranferleri katkı yapacaktır" Cihat Arslan, ligi tanıyan kaliteli futbolcuları kadrolarına kattıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Kalite bir kadro kurulduğuna inanıyorum. Bu ligi goturebilecek bir kadro yapımız var. Gecen seneden kadromuzda tuttuğumuz yerli ve yabancı oyuncularımız var. Bu ligi tanıyan iyi futbolcularla kadromuzu guclendirdik. Son yapılan Mehmet Batdal ve Alpaslan Erdem tranferleri de bize cok fazla katkı yapacaktır. İyi yolda olduğumuzu soyleyebilirim." Fenerbahce Kulubu'nun Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde yapacakları kampta 3 hazırlık macı oynayacaklarını bildiren Arslan, "Hazırlık maclarının 4'e cıkmasını temenni ediyorum. Biraz daha fazla mac oynamayı arzu ediyorum. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Bunları da antrenman ve hazırlık maclarıyla kapatacağımızı duşunuyorum" ifadelerini kullandı. Transfer konusunda acele edecekleri bir durumun olmadığını vurgulayan Cihat Arslan, kaliteli bir kadroları olduğunu belirterek, ihtiyac duyulması halinde bir futbolcuyu daha kadrolarına katabileceklerini sozlerine ekledi. Yaylada kamp Lacivert-turunculu takım, ikinci donem hazırlık kampı icin Duzce'ye gitti. Duzce'nin Kaynaşlı ilcesinde Fenerbahce Kulubu'ne ait Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde 6 Ağustos'a kadar kamp yapacak İstanbul temsilcisi, burada PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Boluspor ile Gurcistan 1. Futbol Ligi takımlarından Metalurgi Rustavi ile hazırlık macları oynayacak. İstanbul Buyukşehir Belediyespor, kampın ardından İstanbul'a donerek, hazırlıklarını burada surdurecek. sporx __________________