Aykut Kocaman'dan Super Kupa ve transfer acıklaması
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Aykut Kocaman'dan Super Kupa ve transfer acıklaması
-
05-10-2019, 02:32:27Aykut Kocaman'dan Super Kupa ve transfer acıklaması Konyaspor Teknik Direktoru Aykut Kocaman, yeni sezona Ankaragucu galibiyetiyle başlamak istediklerini soyledi. Kocaman, bu akşam İstanbul Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Super Kupa macında ise Liverpool'un bir adım onde olduğunu soyledi. Super Lig ekibi Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız surduruyor. Tekni direktor Aykut Kocaman, iki gun sonra başlayacak yeni sezon oncesi değerlendirmelerde bulundu. Kocaman, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulanarak şunları soyledi: "Yeni sezonun herkes icin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hem takımlar adına ozellikle bu işin aktoru olan oyuncular adına sakatlıklardan uzak sonrada başarılarla dolu bunu yaparken de doğru calışan iyi davranan iyi şeyler yapmaya calışanların biraz daha on almasını dilememde fayda var. Umarım bunlardan birtaneside biz oluruz. Calışmaların bir kısmını bitirdik. Bir kısmını diyorum cunku; obur taraftardan da ağustos ayının sonuna rylul ayının başına kadar suren bir transfer sureci var. Dolayısıyla oyun olarak oyuncu olarak elimizdeki oyuncularla gelebileceğimiz seviye olarak belli bir yere kadar geldik. Tabii ki bundan biraz daha ileriye gitmemiz gerekiyor bu bir gercek. Ama obur taraftan da ozellikle hem ayrılma safhasıyla hem katılma sahfasıyla birkac tane daha beklentimiz var. Olması da gerekiyor zaten. Dolayısıyla bu tarafıyla da henuz tamamlanmış olduğumuz soylenemez." "Ankaragucu macını kazanmak istiyoruz" MKE Ankaragucu macını kazanmak istediklerini de belirten Kocaman, "Once Ankaragucu macıyla lige başlayacağız. İlk başta sanki iki bolume ayırmak gerekiyor. Hem hazırlıklarımız itibarıyla aynı zamanda da bunların karşılığında neler geriye doğru donebilir geri donuşler nasıl olabilir diye duşunduğumuz zaman birinci etap ilk milli mac arasına kadar 3 macımız var. İki macımız iceride bir tanede Galatarasay deplasmanı var. Sanki bu donem başlarken bizim biraz daha yon belirleme konusunda yuzde yuz olmasada yon belirlememize yardımcı olacak donem bu donem. Ondan sonraki surec tamamen yonumuzu bulacağımz bir surec gibi gozukuyor. Yukarıya doğru mu olacak, orta sıralar mı olacak, yoksa aşağı sıralar mı olacak? En azından hem ligle ilgili hemde takımımızın durumu ve gelebileceği durumu gozlemlemek icin ciddi bir sınav olacak ikinci dort mac. Cunku ikinci dort macta ikinci milli mac arasına kadar 3 deplasman var bir tanesini de iceride oynayacağız. Yapılanmamazın, form durumumuzu, fiziksel durumumuzu oyun icerisindeki ezberlerimizi pekcok şeyi bir araya getirmeye calışıyoruz. Bununla birlikte hepsini anlamlandıracak durumlardan bir tanesi de pazar gunu oynayacağımız Ankaragucu macı belirleyecek. Tabii ki mutlak ve mutlak taraftarımızın karşısında onlarla birlikte kazanmak icin oynamak kazanmaya calışmak ve kazanabilmek en buyuk amacımız olacak" diye konuştu. "1-2 transfer yapacağız" 1-2 trasfer yapacaklarını ve goruşmelerin surduğunu belirten Aykut Kocaman, "Ozelikle ofansif anlamda en az bir veya iki oyuncuyu kadroya katmamız gerekiyor. Temaslarımız var. Transfer sadece sizin insiyatifinizle gercekleşen bir şey değil. Oyuncular, kulupleri, sizin olanaklarınız, cıkacağınız yerler ve var olan olanaklarınız pekcok şey yan yana geliyor. Dolayısıyla bu surec bazen uzuyor. Ancak birkac oyuncuyla temasta olduğumuzu ve yakın olduğunu soyleyebilirim bu anlamda" dedi. "Liverpool bir adım onde" Ote yandan bu akşam İstanbul Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Super Kupa macını da değerlendiren Aykut Kocaman, "Benim favorim şuanda yok. Futbolun klişesi. Nispeten form durumuna bakılıdığı zaman Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak gelen Liverpool bir adım onde gozukuyor. Ancak bu takımlar dunya capında oyunculara sahip. Oyunun her anında macı cevirebilecek oyunculara sahipler. Kefede bir adım daha Liverpool ağır basıyor demek kehanet değil."şeklinde konuştu. Aykut Kocaman yonetiminde yapılan gunun ikinci antrenmanı koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Topla oyun ile devam eden antrenman, yapılan cift kale mac ile tamamlandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________