Sumudica: Fenerbahce'ye kaybedeceğini duşunen varsa burada bırakacağım
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sumudica: Fenerbahce'ye kaybedeceğini duşunen varsa burada bırakacağım
-
05-10-2019, 02:32:21Sumudica: Fenerbahce'ye kaybedeceğini duşunen varsa burada bırakacağım Super Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahce ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep hazırlıklarını surduruyor. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubu Tesisleri'nde gercekleştirilen antrenmana kırmızı-siyahlı takım ısınma hareketleri ile başladı. Top surme calışmalarının gercekleştirildiği antrenmanın ana bolumunde ise cift kale mac yapıldı. Antrenman oncesi konuşan teknik direktor Marius Sumudica, kadroya katılan oyuncular ile birlikte kadronun guclendiğini belirterek, Fenerbahce macında defans yapmayacaklarını ve deplasmana puan almak icin gideceklerini soyledi. “OYUNCULARIMIZIN KAYBEDECEĞİNİ DUŞUNEN VARSA ONLARI BURADA BIRAKACAĞIM” Sumudica, Fenerbahce macının zor bir mac olacağını soyleyerek, “İyi ve kaliteli oyunculara sahipler. Oyuncularımızın arasında oraya cıkıp kaybedeceğini duşunen varsa onları burada bırakacağım. Onları şu anda analiz ediyorum. Fenerbahce biraz daha şanslı cunku kendi evlerinde oynuyorlar ama kafamı onların onune bırakmayacağım. Ben mucadele edeceğim. Takımıma iyi futbol oynatacağım bunu herkes gorecek” dedi. "MAC EKSİĞİMİZ VAR" Marius Sumudica, transferlerin ardından oyuncuların hep birlikte maca cıkmadıklarını ifade ederek, takımın tek sıkıntısının hep birlikte mac yapmadıkları olduğunu belirtti. Sumudica, ”Onumuzde onemli bir mac var kimse bizim orada defans yapacağımızı duşunmesin. Biz oraya puanlar almak icin cıkacağız. Bu istek bizim takımımızın kalitesini gosteriyor. Zorlu bir surec gecirdik oyuncularımız hep birlikte bir mac oynamadılar. Tek sıkıtımız şimdilik bu. Takımımız her gecen gun gucleniyor ama mac oynamaya ihtiyacımız var. Milli mac aralarına kadar oynayacağımız uc mactan fazla puan almaya calışacağız. Biz milli aradan sonra daha da gucleneceğiz biz bu ligin surpriz yapan takımı olacağız” şeklinde konuştu. ALIN TOSCA: SAHAYA PUAN ALMAK İCİN CIKACAĞIZ Gazişehir Gaziantep takımının yeni transferlerinden Alin Tosca ise, takıma adaptasyon surecini atlattıklarını soyleyerek, Fenerbahce macında sahada performansının yuzde yuzunu sergileyeceğini ifade etti. Tosca,” Takım olarak iyi imkanlara sahibiz. Takımımız yeni ama adaptasyon surecini cabuk atlatacağız. Cunku hocamız bizi bir aile ortamına soktu. Taraftarlarımızın şuphesi olmasın ki sahada performansımızın yuzde 100’unu sergileyeceğiz. Diğer takım arkadaşlarımız ile cabuk kaynaştık. Taraftarlarımızın desteği ve şans yanımızda olduğu surece kazanacağımıza inanıyorum. Fenerbahce buyuk takım ama futbolda her şey mumkun. Kazanmak icin sahaya cıkacağız. Sahaya puan almak icin cıkacağız. Ben umutluyum” diye konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________