Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar. ßeramusda elimde bi kac itemli char war. İtemleri gayette guzel.Destanda Takas ariyorum.Tekliflerini bkliyorum. Aşarida charlarin ozelliklerini yaziyorum. Charlara gore Tekliflerde bulunabilirsiniz... ___________________________ LV: 83 JOB : Warrıor İtemler : 2x +8 krowaz_ 3x +7 krowaz set_ +8 quest ms _+7 castellan sword valkyrie set _old takılar_ bankada 7000 ibex potlar_ bi dunya sc_ yan carlar base ve andream warior. IRK: Karus NP: 175k: _________________________________________ Lv:82 %83___ 83 den duşme.. İtemler : dual +7 fs _reb +1 krowaz _set old takı set _valkyrie set JOB: Rogue__Tum skiller acik IRK : Human _________________________________ _______________________________ Lv: 82 JOB: Rogue %: 65 İtem : Sadece old Taki Seet. ___________________________ YAZMİŞ OLDUGUM TUM CHARLAR DESTANDA CHARLARLA TAKASDİR. İLGİLENENLER OZEL MESAJ ATABİLİR. DESTAN , BERAMUS OYUN SAGLAM KEFİL BULUNUR.HER 2 SERVERDEDE KRALLAR KEFİLİMİZDİR. TEKLİFLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ. İYİ FORUMLAR __________________