Batıkent – Kızılay metro hattında seyahat ederken, Akkopru İstasyonu’na gelmeden hemen once duvardaki bir yazı… ‘EN KOTU GUN BUGUN İSE BUGUN DE ANKARAGUCU’ Her gun bu yazıyı okurken umutlanıyorum. Ankaragucu aşkının ne kadar buyuk ve tutkuyla sahip olunacak bir sevgi olduğunu anlıyorum. Takımı cıkarsız, karşılıksız seven kemikleşmiş O taraftar grubunun Ankaragucu’ne hep sahip cıkacağını, alt liglere duşse dahi bırakmayacağına inanıyorum. Bu sevgi şu an takımı da ayak tutuyor aslında. Bakın ligdeki duruma. TABLO GUZEL Takımın durumu cok iyiye gidiyor. 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve hedefiyle yola cıkan Ankaragucu, 9 Ekim 2013’de Bugsaşspor’u da yendi. Levent’in attığı tek golle alınan bu galibiyet umutlarımızı daha da yeşertti. Lider koltuğunu da zorlayan kulubun yoneticilerine gelin destek olalım. Onları karalamak yerine her macta yanlarında olalım. BAŞKANDAN HEP DESTEK TAM DESTEK Ote yandan başkan Mehmet Yiğiner’in sporcularına baklava ikram ederken cekilen fotoğrafları da yansıyor basına. Ne guzel manzaralar bunlar. Başkan, evlatlarıyla sıkı iletişimde diyorum kendi kendime. Keşke bu tablo Ankaragucu, Super Lig’deyken olsaydı… AMAN ANKARAGUCU’NE BENZEME Genclerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ne duşunur bilinmez ama takımın gidişatı hic ic acıcı değil. Genclerin durumu bana bir zamanlar yokluk icinde var olma mucadelesi veren Ankaragucu’nu hatırlattı. Gerci Cavcav Başkan kulubunu bırakmaz ama… Başkentin Super Lig’deki tek temsilcisi Genclerbirliği, sezon başından bu yana sadece tek galibiyet alabildi. Boyle olunca da gozler hemen bileti kesilecek teknik direktor Metin Diyadin’e cevrildi. Bu arada kamuoyunda stepne diye tabir edilen teknik adamlar da coktan calışmalara başlamış. Cavcav bu kadar mağlubiyet alan bir teknik adamla calışmazdı ama… Sevil TOKTAŞ Sporanki.com __________________